StaregoSzukam Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Potrzebuję sobie przypomnieć jak się jeździ motocyklem 😄 Lepiej wykupić sobie jazdy w ośrodku szkolenia kierowców czy kurs w jakiejś akademii doskonalenia techniki jazdy? Może znacie opcje godne uwagi najlepiej w Warszawie, Białymstoku lub okolicach. Kwestia jest taka, że prawo jazdy robiłem wiele lat temu i było nieaktywne a w przyszłym sezonie chciałbym w końcu kupić sobie motocykl a może i dwa 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Jak Warszawa, to tylko Tomek Kulik. 1 Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.I.P. Berek Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 http://kulikowisko.pl/ Jakby co to od Berka pozdrów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaregoSzukam Opublikowano 18 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Dzięki, wezmę pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cafe Rider Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Może odgrzewam temat, ale w nadziei, że komuś się przyda, jak będzie szukał dobrego instruktora do doszkalania / nauki. Jak Warszawa, to jest jeszcze Irek Mączyński - na lotnisku Bemowo, Powstańców Śląskich 127 na terenie Automobilklubu Polskiego, obok WORD gdzie zdaje się egzaminy. Spójrz w necie na oceny, opinie, znam osobiście, bardzo polecam - doskonały instruktor, cierpliwy i profesjonalny, uczy nie w grupie, a jeden na jednego, kursy i doszkalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi