Lotczik Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Urala. Nie chcę zanudzać dobrze Wam znanymi tematami dotyczącymi użytkowania i serwisu, a potrzebuję zdobyć trochę wiedzy. Może ktoś ma czas i chęć najlepiej telefonicznie wyjaśnić mi to i owo? Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zapisz sie na forum ruskich sprzetow takiej jak kolyaska .pl, czy redmotorz i tam wszystkiego sie dowiesz. Albo grupy na fejsie, raczej nikt przez telefon nie bedzie cie uczyl problemow ruskich sprzetow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honda1200 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 co chcesz wiedzieć??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi