Vretig Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Witam mam problem ze swoim skuterem otóż nie chce on w ogóle odpalać tylko jak dłużej postoi nie ruszany i próbuję odpalić, odpala on dosłownie na 2 sekundy po czym gaśnie. Przeczyściłem gaźnik dokładnie, w świecy jest iskra, sprawdzałem paliwo dociera do gaźnika z baku, akumulator naładowany. W czym może być problem? Mogę dodać jeszcze że przed wyjazdem na wakacje zauważyłem że skuter jakby tracił moc i przy zwiększeniu prędkości było można odczuć jakby dławienie skutera po czym któregoś dnia nie odpalił i tak go zostawiłem na 10 dni. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 a po zgaśnięciu jak nie chce zapalić świeca jest mokra czy sucha ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vretig Opublikowano 4 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 W dniu 3.10.2021 o 09:46, michoa napisał: a po zgaśnięciu jak nie chce zapalić świeca jest mokra czy sucha ? od wstawienia tego postu skuter był nie ruszany więc podładuje akumulator i sprawdzę. Głupie pytanie ale jak rozpoznać czy świeca jest mokra czy sucha w sensie jeśli dobrze się orientuje to to zależy od koloru tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Po prostu widzisz czy elektrody swiecy sa suche, czy mokre i to wszystko. Mozesz owniez sprawdzic dotykowo. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vretig Opublikowano 4 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 2 godziny temu, Adam M. napisał: Po prostu widzisz czy elektrody swiecy sa suche, czy mokre i to wszystko. Mozesz owniez sprawdzic dotykowo. 🙂 okey jutro zerknę i napisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi