Rob Roy Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Co powiecie o Haya 1300 na nasze drogi? Moze doradzicie lub znacie lepszy motorek? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 haya na dlugie trasy jest w miare niezla jesli lubisz szybko podrozowac ale .... nie w Polsce choc i tu mozna odkrecic czasami ale.... jeszcze jedno - jakie masz doswiadczenie z motocyklami ? tylko nie mow ze dopiero zaczynasz swoja przygode z dwoma kolami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 przy wyprzedzaniu Ci mocy nie zabraknie :D ale ta pozycja,moze Cie wszystko bolec... :D ja po 2 godzinach jazdy na RS-ce musze zejsc bo dupa boli i rece(najbardziej nadgarstki)pozdrawiam :D PS.wiec chyba odradzam...chociaz?mam mieszane uczucia... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Października 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Mój dobry kolega jeździ na co dzień WildStarem (taki ma styl no 0:roll: ), na począteku tego sezonu kupił nową Busę z fabrycznymi kuframi i bajerami pod turystykę (wyższa szyba itd). Zjechał od tego czasu pół Europy i pieje z zaachwyty. Reasumując: Busa + kufry + pasażer + trasa = wielka zabawa i wypoczynek. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Roy Opublikowano 10 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Troszke mam najpierw GSX-R 600 suzi, niedawno GSX-R 750, no i teraz chce sie zabrac za BUSE ale nie jestem do konca pewien. Nie miałem okazji przykleić jej do asfaltu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Roy Opublikowano 10 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Myslałem ze poczekam i wezme 2005 a nie 2004 ale różnicy to wielkiej nie ma. Zobaczcie sami. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przmek-B Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Uważam ,że jak na 1 motor nie jest najgorsza ponieważ nie jest to sport lecz turystyk tylko nie kupuj urzywanej lecz nówke bedziesz wiedział na czym jeździsz.Wal śmiało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 jak bieresz nowke to poszukaj wersji z czarną ramą :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 jak bieresz nowke to poszukaj wersji z czarną ramąTo byla wersja limitowana i nie jest juz oferowana jako nowa w salonie.Mozna ja tylko kupic jako uzywana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 Z naszego forum Dual lata Busą i bardzo sobie chwali - używa jej głównie turystycznie i wozi plecaczka. Więc pewnie najgorsza nie jest. A jej najlepszą zaletą "turystyczną" na trasie jest to, że praktycznie od 80 km/h działa jak automat - 6-ty bieg starcza na wszystko! Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 A jej najlepszą zaletą "turystyczną" na trasie jest to, że praktycznie od 80 km/h działa jak automat - 6-ty bieg starcza na wszystko! I właśnie to mi się w niej podoba że nie trzeba mieszać biegami przy normalnej jeździe.Wg. mnie Hayka nadaje się tylko do turystyki bo przecież nie na miasto a tym bardziej na tor. Fajny motorek i jak na taką pojemność silnika nawet mało pali. Co prawda ja bym wybrał XX'a ale Hayka jest w mej czołówce turystów 8) Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_? Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 Myslałem ze poczekam i wezme 2005 a nie 2004 ale różnicy to wielkiej nie ma. Zobaczcie sami. Jeżeli chcesz kupić nowy motocykl no lepiej poczekaj i weź nowy model. Prze ew. póżniejszej sprzedaży zawsze więcej będzie warty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 jak bieresz nowke to poszukaj wersji z czarną ramąTo byla wersja limitowana i nie jest juz oferowana jako nowa w salonie.Mozna ja tylko kupic jako uzywana.moze nie jest oferowana na polskimn rynku ale gdzie indziej napewno dalej jest :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 ale.... jeszcze jedno - jakie masz doswiadczenie z motocyklami ? tylko nie mow ze dopiero zaczynasz swoja przygode z dwoma kolami :mrgreen: :D :D :D :D :P :P :D :D :D :D ---------------------- co do hayki - jezeli masz kase i ci sie podoba - kupuj, ale tak jak ktos wczesniej wspomnial - poczekaj na 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Roy Opublikowano 11 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 Dzięki za wszystkie porady. Mozna tu umiescić maly filmek na poprawe HUMORU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi