DZIADU Opublikowano 18 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Dziadu - odnośnie systemów kontroli trakcji, zdaje się, że masz na ten temat niedużą wiedzę i niekoniecznie dobre podejście. Możliwe, że nie miałem okazji pojeździć czymś gdzie te systemy działają tak cudownie jak w twoim golfie i mnie tylko wkurzały. W Mitsubishi Eclipse GS z 94r podobał mi się system pomarańczowego guziczka wyłączającego ABS. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Możliwe, że nie miałem okazji pojeździć czymś gdzie te systemy działają tak cudownie jak w twoim golfie i mnie tylko wkurzały. W Mitsubishi Eclipse GS z 94r podobał mi się system pomarańczowego guziczka wyłączającego ABS. A świstak siedzi i zawija w sreberka............nadal :mrgreen: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 chyba w V-max mowili ze takie samochody maja w ogule inne konstrukcje zawieszenia. Zresztą jak niewiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniodze niektorzy widzowie WRC przychodzą oglodac własnie wirraze i ruzne inne triki a gdyby ich nie było to dochody by zmalały i niebyło by po co się scigac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 11 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 :!: :!: TYM POSTEM ODŚWIEŻAM TEMAT PONIEWAŻ JEST WCIĄŻ AKTUALNY A LICZBA FORUMOWICZÓW STALE ROŚNIE :!: :!: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi