Skocz do zawartości

Regeneracja 'junakowej' pompy olejowej

Biskup
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nie obrażam się .Chodzi mi o to samo co Randy’emu, o sposób komentowania przez ciebie.

Proszę Cie tylko żebyś stonował swoje wypowiedzi

Popatrz na komentarze innych, to zaczyna być śmieszne.

Co do kołków to opisałem pewien bardziej skomplikowany przypadek, gdy nie ma możliwości wykonania gniazd kołków w jednej operacji poprzez wiercenie. Jest to przypadek szczególny ale występuje. A polska norma nie ma do tego odnośnych ponieważ akurat ta konstrukcja którą widziałem nie była dziełem polskiej myśli technicznej

niestety nie posiadam obecnie tej normy a do Krakowa nie chce ni się jechać tylko po to.

Jeśli był byś tak uprzejmy i przesłał mi zeskanowane ma maila to byłbym zobowiązany.

P.S. Co z tą pompą z junaka? Napiszesz coś?

no i znowy wy sie klucicie jak stare baby. jak macie takie problemy miedzy soba to zalatwcie innymi sposobami a nie zajmujac miejsca na forum krytykowajac siebie i wypowiadajac kto jest madrzejszy. nie bede nikogo wymienial ale nie madrzcie sie tyle, jak widzicie jakis blad to wymiencie spokojnie a nie odrazu robicie z niego durnia bo to prowadzi do klutni.

Cześć wszyskim!!!!!

Jak wiele osób zauważyło pewien pan Maddog przypierdykał się do poważnych gości próbójących pomóc osobie która zapytała Co to znaczy , jak regenerować pompe, przy pomocy jakich narzedzi, technik itp. ? I te otóż poważne osoby przedstawiając swoje doświadczenia i sprawdzone sposoby z dziedziny "Junakologi" tylko jeden DUREŃ podwarzał ich tezy nieprzedstawiając żadnych swoich sposobów tylko wiedzę książkową.

Do Maddoga: Chłopie popatrz czasami co piszą inni i nie rób niepotrzebne zamieszanie i przedstaw w końcu jakiś swój sposób a nie drażnij innych swoją wiedzą czysto książkowa. Pozdrowienia dla wszyskich.

Cześć!

Oj, nie jedni próbowali i nic ( no nie ,,nic", trochę się atmosferka poprawiła...)

Pozdrawian

PS.

A zainteresowani milczą ... ech ta sesja...

Ja już zamknąłem wszystkie sesje 8)

Może powód jest inny: wszyscy już maja dosyć kłótni i przegadywania ( mam taką nadzieję )

• 1 miesiąc temu...

Panowie wszystkiego nie czytałem ale ten gość co pisze coś o wodorze w chromie i uwarza się za wielkiego znawce pisze, że hartuje się części po szlifowaniu. Człowieku widziałeś kiedyś kawałek żelastwa (stali) po chartowaniu ?? To trzeba obrobić i zapewniam nawet diament się obrabia.