Pipcyk Opublikowano 17 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2003 Witam Nie obrażam się .Chodzi mi o to samo co Randy’emu, o sposób komentowania przez ciebie.Proszę Cie tylko żebyś stonował swoje wypowiedzi Popatrz na komentarze innych, to zaczyna być śmieszne. Co do kołków to opisałem pewien bardziej skomplikowany przypadek, gdy nie ma możliwości wykonania gniazd kołków w jednej operacji poprzez wiercenie. Jest to przypadek szczególny ale występuje. A polska norma nie ma do tego odnośnych ponieważ akurat ta konstrukcja którą widziałem nie była dziełem polskiej myśli technicznejniestety nie posiadam obecnie tej normy a do Krakowa nie chce ni się jechać tylko po to.Jeśli był byś tak uprzejmy i przesłał mi zeskanowane ma maila to byłbym zobowiązany. P.S. Co z tą pompą z junaka? Napiszesz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiwigips Opublikowano 17 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2003 no i znowy wy sie klucicie jak stare baby. jak macie takie problemy miedzy soba to zalatwcie innymi sposobami a nie zajmujac miejsca na forum krytykowajac siebie i wypowiadajac kto jest madrzejszy. nie bede nikogo wymienial ale nie madrzcie sie tyle, jak widzicie jakis blad to wymiencie spokojnie a nie odrazu robicie z niego durnia bo to prowadzi do klutni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobijabi Opublikowano 18 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2003 Cześć wszyskim!!!!! Jak wiele osób zauważyło pewien pan Maddog przypierdykał się do poważnych gości próbójących pomóc osobie która zapytała Co to znaczy , jak regenerować pompe, przy pomocy jakich narzedzi, technik itp. ? I te otóż poważne osoby przedstawiając swoje doświadczenia i sprawdzone sposoby z dziedziny "Junakologi" tylko jeden DUREŃ podwarzał ich tezy nieprzedstawiając żadnych swoich sposobów tylko wiedzę książkową. Do Maddoga: Chłopie popatrz czasami co piszą inni i nie rób niepotrzebne zamieszanie i przedstaw w końcu jakiś swój sposób a nie drażnij innych swoją wiedzą czysto książkowa. Pozdrowienia dla wszyskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 21 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2003 Oj, Panowie, dużo sie naczytałem, trochę mniej zrozumiałem (z Polibudą wspólnego nic nie mam) ale myśle, że powinniśćie podać już sobie ręce :idea: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulkan Opublikowano 21 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2003 Cześć! Oj, nie jedni próbowali i nic ( no nie ,,nic", trochę się atmosferka poprawiła...) Pozdrawian PS.A zainteresowani milczą ... ech ta sesja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 22 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2003 Cześć! Oj, nie jedni próbowali i nic ( no nie ,,nic", trochę się atmosferka poprawiła...) Pozdrawian PS.A zainteresowani milczą ... ech ta sesja... Ja już zamknąłem wszystkie sesje 8) Może powód jest inny: wszyscy już maja dosyć kłótni i przegadywania ( mam taką nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 22 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2003 Witam Właśnie, Pipcyk ma rację. Ja także zakończyłem przegadywanie się, choć jeszcze ostatnim razem miałem wielką ochotę coś odpisać. Forum jest od pisania konkretów, a nie od kłócenia się. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro Opublikowano 27 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2003 Panowie wszystkiego nie czytałem ale ten gość co pisze coś o wodorze w chromie i uwarza się za wielkiego znawce pisze, że hartuje się części po szlifowaniu. Człowieku widziałeś kiedyś kawałek żelastwa (stali) po chartowaniu ?? To trzeba obrobić i zapewniam nawet diament się obrabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 28 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2003 Człowieku widziałeś kiedyś kawałek żelastwa (stali) po chartowaniu ?? To trzeba obrobić i zapewniam nawet diament się obrabia. Hehe, a propos przygadywania- nie ? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi