Taurus 61 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Szukalem podobny temat lecz bez rezultatu. Witam i o rade pytam Chodze z zamiarem zakupu nowego agregatu do garazu, bo moj stary sie konczy.Szukam cos w miare solidney,cichy,lekki ca. 20-40kg, przynajmniej o mocy 2kW. Na rynku jest tego masa , i moj problem w tym jest ktory wybrac.Wziolem pod uwage np.Magira,Zipper,Güde,Makita,Scheppach,Geotach,Matrix.Ma sluzyc do: od podladowania handy az do elektrycznych narzedzi.Za jakas dorade bylbym wdziczny. Ps.Moze znacie cos lepszego,na wszystko jestem otwarty. Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 W robocie używamy Wacker"ów i jeszcze jakieś, ale nie pamiętam nazwy. Wacker ma nawet rozrusznik, ale nie wiem czy to nie za drogie jak na użycie w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 (edytowane) Wacker to bardzo dobre agregaty ale i bardzo drogie.Jeszcze mam jeden na oku ktory mnie interesuje. könner & söhnen ks 3000e.Stosunkowo maly,cichy no i 3kW max - ciagly 2.6kW W moim przypadku wszystko przemawia za tym dynamem , no ale wszystko jeszcze w gwiazdach jest. Edytowane 11 Marca 2021 przez Taurus 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 ja tam 2 lata w garażu mordowałem chinola dedry , używka 500 zł , teoretycznie 2kw , fakt głośny , cięzki ale tani i jedyna awaria to wiecznie pękały spawy od tłumika i odpadał tłumik i darło pizdę , takto nawet przez 2 lata oleju nie wymieniłem a służyło bardzo dużo bo garaż bez prądu a roboty sporo ogólnie honda robi fajne agregaty , tylko dla mnie cenowo z kosmosu.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi