Terror2115 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Witam serdecznie, mam problem ze swoją Aprilią, niby gaźnik jest wyregulowany itp a pomimo to gdy jeżdżę sobię, zatrzymuje się obroty są w granicach 3 tys, po jakimś czasie spadają, czym to może być spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Prawdopodobnie łapie gdzieś lewe powietrze. Weź plak (byle nie WD40) i psikaj w okolice gaźnika i po króćcach. Jak wzrosną obroty to masz przyczynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terror2115 Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 1 minutę temu, Qadrat napisał: Prawdopodobnie łapie gdzieś lewe powietrze. Weź plak (byle nie WD40) i psikaj w okolice gaźnika i po króćcach. Jak wzrosną obroty to masz przyczynę. Na to bym nie wpadł, wielkie dzięki! Będę dawal znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terror2115 Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Witam ponownie, pryskałem i nic nie wskazuje na lewe powietrze dodatkowo jak zatykam wlot do filtra powietrza to gaśnie w ciągu 2/3 sekund więc wydaję mi się, że jest ok. Zauważyłem, że jak odpalę to ma 1.5 obrotów ale przejadę się nawet 500 metrów i bez gazu obroty się zatrzymują przy 3 tys.. pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Czy gaznik regulowany byl na goracym silniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zobaczyłbym jeszcze czy gdzieś w gażniku przepustnicy nie przycina,albo samej linki gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi