adamg24 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 ...wiam kończę z pracą....(nie dosłownie)....ze smutkiem przechodzę już za kilka dni na emeryturę... .w połowie września planuję wypad (Africa Twin) przed siebie...myślę o Rumuni, może Montenegro, Albania poszukuję plików GPX dla seniora coby moto nie topić i często się nie przewracać,...... ale żeby dupę potrzęsło i krajobraz był przedni macie jakieś trasy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Wbijaj na forum AT. Tam znajdziesz sporo fajnych tripów. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 dzięki...nastepny ,,ogródek "do przekopania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 (edytowane) Hej, trasy TET ściągniesz tu: https://transeurotrail.org/romania/#2.22/53.69/6.35 TET z założenia jest dla "seniora" 🙂 generalnie proste trasy. Rumuński TET sam z chęcią bym przejechał. p.s. Forum Afryki Twin osobiście nie polecam... Edytowane 15 Stycznia 2021 przez motif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Motif...troche zapomniałem o tej stronie, chociaż ściągnąłem sobie tą aplikacje na telefon wraz z mapami, przez to, że nie korzystałem z tej aplikacji zastanawiam się czy kolory tych tras mają znaczenie jeżeli chodzi o trudność, czy tylko określają odrębną trasę w danym regionie co do forum AT to pozyskałem informację o ciekawej aplikacji do pobrania (płatna) z trasami https://www.carpathian2wheelsguide.com/mobile-apps/ rozgryzam to we wrześniu jadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 no zobaczymy co do września będzie z podróżowaniem, czy na każdej granicy kwarantanna i testy 🙄 popieprzyło świat całkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 też o ty myślę...spodziewałem się również odpowiedzi Forumowiczów obym nie planował trasy, bo szlabanów nie otworzą....należy wszystkiego się spodziewać....w takich sytuacjach pozostaje Polska ze swoimi ciekawymi zakątkami krajobrazu ...czyli morze góry i mazury...lubię to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 w aplikacji TET pobierasz mapy - Trasy TET, są podzielone na kraje, klikając na Ciebie interesujący otwiera sie mapa z zaznaczonymi śladami, musisz ją jednak otworzyć w nawigacji (alikacja pyta się o wskazanie aplikacji) , ja korzystam z Locus map..... tyle ode mnie uczę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 W dniu 12.01.2021 o 22:32, adamg24 napisał: kończę z pracą....(nie dosłownie)....ze smutkiem przechodzę już za kilka dni na emeryturę... jak ja Ci współczuje , ciekawe czy znajdziesz czas na latanie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 czas na współczuci jeszcze przede mną...czekam na decyzję z ZUS-u ...jak mam ochotę....... to latam, niekiedy pływam, szkoda, że gory tak daleko bo szusować też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi