Icon Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) Jeszcze nie mam Crossa ani z nim styczności i dlatego mam pytanie gupie i dziwne ale mam 1. Gdzie jest stacyjka na kluczyk? Xd Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez Icon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 w crossach nie ma stacyjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icon Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Jak zgasić i odpalić Crossa bo mi mówili że nie ma kluczyka, to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 A co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icon Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 4 godziny temu, Icon napisał: Jak zgasić i odpalić Crossa bo mi mówili że nie ma kluczyka, to jak? 3 minuty temu, Adam M. napisał: A co jest? Nic ale chcę wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Jezeli nie ma zadnego wlacznika zaplonu to pali sie go od kopa a gasi odpreznikiem, lub guzikiem masujacym wytwarzanie iskry zaplonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icon Opublikowano 1 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 5 godzin temu, Icon napisał: Jak zgasić i odpalić Crossa bo mi mówili że nie ma kluczyka, to jak? Godzinę temu, Adam M. napisał: Jezeli nie ma zadnego wlacznika zaplonu to pali sie go od kopa a gasi odpreznikiem, lub guzikiem masujacym wytwarzanie iskry zaplonowej. Ej a jak np.chce jechać do sklepu crossem to jak mam go zablokować czy coś żeby mi nikt nie ukradł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Cross to sprzęt do ścigania się, nie ma homologacji, także nie możesz nim jechać do sklepu. W przypadku np. KTM z rozrusznikiem, masz jeden guzik do odpalania i jeden do gaszenia, i tyle. Enduro to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 3 godziny temu, Icon napisał: Ej a jak np.chce jechać do sklepu crossem to jak mam go zablokować czy coś żeby mi nikt nie ukradł? Jeździj rowerem. Takie motocykle wrzuca się na pakę. Ani kluczyk a ni łańcuch nie stanowi o zabezpieczeniu motocykla przed kradzieżą. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi