Korba Opublikowano 29 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 Litrówka z 90ego roku, z przebiegiem 40tys za 4 tys. zł?? I do tego w pełni sprawna?? Cos nie bardzo w to moge uwierzyć... :roll: :?: 3razy tyle, to i tak byłaby niezła cena. Pozatym, R100, ma 60, nie 70KM. Chyba, że po jakichs tuningach. No ale jeśli tak piszesz, to może i tak jest... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 wiesz, sam sie zacząłem dopytywać starszego o co biega z tym moturkiem... okazało się ze to aukcja i cena nie jest nawet połową minimalnej :-). przyznaje sie bez bicia ze przed tym postem nie zgłębiłem tematu... zgadza się to ze motor ma 1000cm3 i 70km, bo tak rzeczywiście podaje sprzedający. jakos mi z resztą to i tak zaczyna brzydko pachnieć bo co to za bmw "turystyczne" co po 14 latach jazdy ma 40tys km?? do czego on służył?? mebelek w garażu czy co?? no nieważne! Ps: (do Korby) czy Ty tę beemwuche to kupiłeś koło poznania (widze że we Wrześni)?? bo on chyba na allegro był ale sprzedawca się wycofał. mój starszy sie na ten model łasił ;-) pozdrawiam!! Ps2: to bmw ma z tyłu wahacz jednym amorem czy z dwoma?? podobno te nowsze modele (m. in. z lat 90-tych maja juz jeden amor na tylnym wachaczu). pytam, bo ten z aukcji (rocznik '90) ma na zdjęciu wahacz z dwoma, podobno dorabiany we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 29 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 Ta co teraz jest na allegro to podejrzana sprawa. Niby 90ty rocznik, ale na oko, generalnie, jest to model sprzed 84ego roku. Ma inne teleskopy, wahacz, koła, kanape, wydechy, niz te produkowane po 84ym roku. Czy komuś chciało by sie i opłacało robić tak daleko posunięte przeróbki żeby sprzęt postarzyć o kilka lat?? Bez sensu. Rocznik, przebieg... dziwne. Cos z nia jest nie tak na mój gust...A swoja kupiłem z allegro, ale bez licytacji. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tec Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 Beemiarzom i potencjalnym beemiarzom polecam polskie www.boxer-motor.com Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 gratuluje wyboru bmw z 80lat to dobre sprzety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Chciałem wrzucić fotki do albumu, bo sprzęcior jest odremontowany, wylakierowany, śmiga jak przeciąg i wygląda chyba nieźle. Przynajmniej Ci co go widzieli, to chwalili. Ale nie chcą mi wejsć żadne fotki w żadnym rozmiarze. Cos albo ja mam z kompem spieprzone, albo na forum cos nie chodzi jak trzeba. Popróbuję jeszcze... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 No i dupa blada nadal... Kombinuję, zmniejszam, zmieniam format, ni huhu... Jak ktos chce oblukać, to moge na maila wysłać foty. Album sie uparł. :? Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 No i dupa blada nadal... Kombinuję' date=' zmniejszam, zmieniam format, ni huhu... Jak ktos chce oblukać, to moge na maila wysłać foty. Album sie uparł. [/quote'][email protected]Ja zrobie reszte :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Jak ktoś ma ochote luknąć, to wsadziłem fotki na jakąśdziwną stronkę. Poniżej są linki: http://img89.echo.cx/my.php?image=0030mae3ur.jpg http://img245.echo.cx/my.php?image=00180sc.jpg Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Fajny sprzęcik. A zdjęcia chyba robione w Mierzwicach na "No Czesiku" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Wielkie brawa za spostrzegawczość:) DOkładnie tam robione. Ale była impreza... :( Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Moge tylko powiedziec... zajebista beemka :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Podoba mi się na maxa! Klasyk (Classic :( ) całą gębą :) .Ale do zdjęcia to mógłbyś się uśmiechnąć :lol: :( . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Super sprzecik, wogule BMW robi wspaniale motorki, niezawodne na 100 % . szkoda tylko ze są takie drogie ;) Ale gratulacje, za wspaniały zakup, super sprzęt.Ale do zdjęcia to mógłbyś się uśmiechnąća co ty , ja to tam na motor patrze :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi