Skocz do zawartości

Kupiłem BMW!!!

Korba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Litrówka z 90ego roku, z przebiegiem 40tys za 4 tys. zł?? I do tego w pełni sprawna?? Cos nie bardzo w to moge uwierzyć... :roll: :?: 3razy tyle, to i tak byłaby niezła cena. Pozatym, R100, ma 60, nie 70KM. Chyba, że po jakichs tuningach. No ale jeśli tak piszesz, to może i tak jest...

Gryf MC Poland

wiesz, sam sie zacząłem dopytywać starszego o co biega z tym moturkiem... okazało się ze to aukcja i cena nie jest nawet połową minimalnej :-). przyznaje sie bez bicia ze przed tym postem nie zgłębiłem tematu... zgadza się to ze motor ma 1000cm3 i 70km, bo tak rzeczywiście podaje sprzedający. jakos mi z resztą to i tak zaczyna brzydko pachnieć bo co to za bmw "turystyczne" co po 14 latach jazdy ma 40tys km?? do czego on służył?? mebelek w garażu czy co?? no nieważne!

Ps: (do Korby) czy Ty tę beemwuche to kupiłeś koło poznania (widze że we Wrześni)?? bo on chyba na allegro był ale sprzedawca się wycofał. mój starszy sie na ten model łasił ;-)

pozdrawiam!!

Ps2: to bmw ma z tyłu wahacz jednym amorem czy z dwoma?? podobno te nowsze modele (m. in. z lat 90-tych maja juz jeden amor na tylnym wachaczu). pytam, bo ten z aukcji (rocznik '90) ma na zdjęciu wahacz z dwoma, podobno dorabiany we własnym zakresie.

Ta co teraz jest na allegro to podejrzana sprawa. Niby 90ty rocznik, ale na oko, generalnie, jest to model sprzed 84ego roku. Ma inne teleskopy, wahacz, koła, kanape, wydechy, niz te produkowane po 84ym roku. Czy komuś chciało by sie i opłacało robić tak daleko posunięte przeróbki żeby sprzęt postarzyć o kilka lat?? Bez sensu. Rocznik, przebieg... dziwne. Cos z nia jest nie tak na mój gust...

A swoja kupiłem z allegro, ale bez licytacji.

Gryf MC Poland

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Chciałem wrzucić fotki do albumu, bo sprzęcior jest odremontowany, wylakierowany, śmiga jak przeciąg i wygląda chyba nieźle. Przynajmniej Ci co go widzieli, to chwalili. Ale nie chcą mi wejsć żadne fotki w żadnym rozmiarze. Cos albo ja mam z kompem spieprzone, albo na forum cos nie chodzi jak trzeba. Popróbuję jeszcze...

Gryf MC Poland

Super sprzecik, wogule BMW robi wspaniale motorki, niezawodne na 100 % .

szkoda tylko ze są takie drogie ;)

Ale gratulacje, za wspaniały zakup, super sprzęt.

Ale do zdjęcia to mógłbyś się uśmiechnąć

a co ty , ja to tam na motor patrze :P ;)