KaKAdu Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Witam urwałem jedną szpilkę z 4 które mocują ośkę przedniego koła można jeździć na 3 czy trzeba coś z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Jeśli nie urwałeś gwintu w goleniu to wykręć to co zostało i daj nową śrubę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaKAdu Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 18 godzin temu, Limo napisał: Jeśli nie urwałeś gwintu w goleniu to wykręć to co zostało i daj nową śrubę. jak mam to wykręcić ? Próbowałem to złapać kombinerkami ale nic z tego, spawarki też nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 szukaj porad na fm: raz, dwa, jako przykłady. szukajka po prawej u góry jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) Ja zawsze wywiercam niewielki otwór, wbijam torxa i z reguły się udaje. Edytowane 7 Lipca 2020 przez Limo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marci1N Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Są nasadki do urwanych szpilek, o ile wystaje te 1-1,5cm. Ja takim wynalazkiem wykręciłem ukręconą szpilke kolektora. Nasadka do szpilek Cytuj -> Zostań żołnierzem Rzeczypospolitej <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi