streetstorm Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 www.pjpmotocykle.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 e tam to chyba odzierają motocykle z plastików :-D Wstaw tam motocykl a wyjedziesz streetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Jak już o streetach, kiedyś czytał o Twoim motocyklu. Ten wahacz to z jakiego motocykla, z rozbitka czy raczej nowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 wahacz kupiony jako uzywany... z motocykla rozbitego przodem... moto bylo z papierami sprzedawane na czesci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Nie chodziło mi o takie szczegółowe wyznanie.A z jakiego, jeśli honda to możliwości jest niewiele, ale jest sporo innych marek na wahaczach jednostronnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 honda, honda - VFR 800 lozyskowany w silniku - poprzednie VFR lozyskowane byly w ramie...od ducata tez nie bardzo - za waski rozstaw - trzeba mocno frezowac silnik - a nie warto :) jak na razie nie ma jeszcze oferty tirm tuningowych a przy tym zastosowanymtrzeba sie bylo mocno napracowac nad geometria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 CzytałemAle tył motocykla prezentuje się super, masz jakiś pomysł lub może już plan na przód?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 mam miljon pomyslow i juz pociete plastiki...do tego xenon i inne duperele...ale nie mam kasy na porzadne zawiechy i na wykonczenie, mam nadzieje ze uda sie to zrobic w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 mam pytanko kto ci robił tego underseat`a ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 wszystko zrobilismy w pjp wspolnymi w miare silami :)nic nie zostalo kupione czy zrobione na zamowieniene poza pjp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 postanowilem wyprobowac ta zywice ale bez plotna Obawiam sie ze szybko wrocisz do tematu. :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mewes Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Chyba najgorsze co mozna zrobic to zabrac sie do laminatow bez odpowiedniej wiedzy...po pierwsze jak uzyjecie maty szklanej to gowno wam z tego wyjdzie...powinno sie uzyc wlokna szklanego(takie plecione nici)-kilka warstw odpowiednio ulozonych wzgledem siebie...a jesli potrzeba czegos naprawde mocnego to dorzucic jedna warstwe wegla!!...piszcie na [email protected] ...mam kolege ktory robi ramy rowerowe z wegla, zderzaki do bmw M3, deski kitesurfingowe itd...wiec jak ktos chce to za male pieniadze zrobi wszystko....pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Ja skleiłem żywicą i matą zakupioną w zestawie w Obi. Trzyma już rok i nic się nie dzieje. Pokleiłem od wewnątrz i nie musiałem nic malować. Trzyma się sztywno i nie pracuje. Osobiscie jestem zadowolony. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Znacie jakieś namiary na warsztat zajmujący się tym właśnie klejeniem plastików czy innych zderzaków? W Wawie lub okolicach .... najchętniej okolice w kierunku Katowice - Kraków ... Przed Jankami, skręt na Komorów. W Pęcicach na skrzyżowaniu w prawo, zaraz za sklepem ogrodniczym jest warsztat samochodowy. min naprawa zderzaków. Ja u gościa skleiłem owiewkę w Tenerze - bez problemów juz 3 lata a wiadomo jak 1 cylinder telepie motocyklem. Gość dorobił ułamane zaczepy i wstawił metalowe wzmocnienia od spodu. Nawet dobrał kolor do nalepek. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi