Mann88 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam chciałbym przedłużyć króciec gaźnika, a mianowicie chodzi mi o przecięciu go w połowie i pomiędzy tym daniu jakiejś gumowej przedłużki złączonej na opaski stalowe i teraz moje pytanie czy to by zdało egzamin? w sensie w środku króćca byłby próg (bo guma założona na króciec), czy to nie przeszkadzało by w dostarczeniu mieszanki do cylindra? Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez Mann88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Po co chcesz to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 następny... czas do jutra lub kolejnej wizyty jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mann88 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) 16 minutes ago, przemek96 said: Po co chcesz to zrobić? Nie chcę aby gaźnik wystawał z boku silnika tylko chcę przedłużyć króciec i gaźnik będzie bardziej z tyłu Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez Mann88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi