maly-yo Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 siemacie ma ktos zdjecia albo dobre opisy jak zrobic tarcze wentylowana zeby niepekla albo cos zeby sie niestalo chcem sobie zrobic w mojej mz :banghead: Cytuj 2X MZ ETZ 150 `89 , DERBI GPR 50 NUDE `05 ,HM CRM 50 `11.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 Hi. kórde no wiesz, trÓdna sprawa z tą tFoją **tarczUwką** :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-yo Opublikowano 1 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 viper nielahaj ze mnie jestem nowy aprzecierz wiem ze to latwe ale zeby to zrobic ladnie i zeby niepekla musze sie kogos poradzic bo widzialem dwa rodzaje wiercenia Cytuj 2X MZ ETZ 150 `89 , DERBI GPR 50 NUDE `05 ,HM CRM 50 `11.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 W dodatku jestes jeszcze głupi, bo nie zauwazyles ze viperowi chodzi o twoje rażące ortografy Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 a poza tym temat był już wałkowany na forum :crossy: :banghead: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Masz bezpośredniego linka do rozwiązania wszekich twoich problemów :banghead: : http://forum.motocyklistow.pl/search.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-yo Opublikowano 2 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 dzieki za link Cytuj 2X MZ ETZ 150 `89 , DERBI GPR 50 NUDE `05 ,HM CRM 50 `11.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-yo Opublikowano 2 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 poczytalem i tam jest jak zrobic tylko niema w jakiej odleglosci wiercic i jaki wzorek wiercenia dobrac czy na skos czy kolo siebie Cytuj 2X MZ ETZ 150 `89 , DERBI GPR 50 NUDE `05 ,HM CRM 50 `11.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 1) Pooglądaj sobie tarcze w innych motocyklach i sprawdź jak są nawiercane.2) Pooglądaj sobie słownik ortograficzny i sprawdź jak się powinno poprawnie pisać w ojczystym języku.Pzdr Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 słuchaj dziurki muszą byc symetrycznie wiec niebardzo zmierzysz to metrem raczej musisz sobie wykonac kontomierz ! nastepnie pytanie to ile ma byc dziur w rzodku i w jakiej odległosci mysle ze 1,5 to bezpieczna odległosc !! ile a byc dziur w rzodku musiszsobie sam sprawdzic !! i najwazniesze pytanie czy masz wiertarke sołową ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 ...kontomierz ...rzodku...ile a byc dziur.... w rzodku.... musiszsobie.... sołową ?? Jezu :twisted: 8O :twisted: Specjalnie tak sie starałeś napisać , czy jak wielu na tym forum masz jakąś "nowoczesną" chorobę :?: :lol: Kompletny brak szacunku dla języka. :banghead: A tak poza tym "dziurę" to można mieć w dup**.W mechanice takie coś nazywa się to OTWÓR.Na wiertarce wiercić w tarczy to nieporozumienie.Należy to zrobić na frezarce przy pomocy podzielnicy. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 sorry rzeczywiscie stwaiam byki i wcale z tego niejestesm zadowolony prubowalem nawet przepisywacksiozki ale niestety nie pomogło czemu tak ostro wiem ze to sie nazywa otwur bo tak kazą muwic u nas w szkole a co do sposobu wiercenia to jest zupełnie obojetny tylko ze zwykła wiertarka troche sie zmeczy bo taki metal na tarczy jest naprawde twrdy kiedys prubowalem przewiercic starą tarcze od samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 LUDZIE, na samej górze pierwszy temat w tym dziale traktuje w sprawie pisowni !! [glow=red:e1a73c9f67]PISZCIE PO POLSKU !![/glow:e1a73c9f67] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-yo Opublikowano 5 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 dzieki za odpowiedz a moze ma ktos stary szablon,a ja bede wiercil na wiertarce stolowej jak juz a mam do przewiercenia 2 tarcze a odstep 1,5 cm to niezadurzo Cytuj 2X MZ ETZ 150 `89 , DERBI GPR 50 NUDE `05 ,HM CRM 50 `11.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi