Paweł F1 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Witam mam pytanie czy jak w mojej CBR jak odpali do zimna a jak ciepła to nie a pozatym z tłumika idzie olej i nie wiem czy to taki silnik marudny że idze olej z tłumika i dymi jak z komina jak zimna czy trzeba już pierścienie czy to taki silnik piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Można po polsku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon WRC Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 W dniu 21.03.2020 o 14:34, Paweł F1 napisał: Witam mam pytanie czy jak w mojej CBR jak odpali do zimna a jak ciepła to nie a pozatym z tłumika idzie olej i nie wiem czy to taki silnik marudny że idze olej z tłumika i dymi jak z komina jak zimna czy trzeba już pierścienie czy to taki silnik piszcie Jak nawet na zimnym silniku masz olej w tłumiku nie jest to normalne, chyba, że to dwusuw 😉. Może pierścienie, może tłok, może cylinder... Moto ma ponad 30 lat, więc trochę przeżyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Silnik wymaga remontu gory - cylindry / tloki pierscienie / glowica / zawpry z prowadnicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi