Pompka Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Ja sobie myslę, że Przemek-B jaja sobie z nas robi. ZX 12 czy R1na pierwszy motocykl?? Ja bym odradzał (poprzednicy mniej więcej wyjaśnili dlaczego)... Przemek napoczątek wystarczy Ci jakas 500, 600 czy 750-tka.I to bez literki "R" w nazwie. Jak będzie miała 4 cylindry w rzędzie to i tak sporo wody upłynie w Wiśle zanim nauczysz się nią jeździć. A adrenalinki dostarczy Ci takiej jak żaden samochód i to przez długi czas :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 witam! po przeczytaniu tego postu radzilbym Ci przysiasc sie do GS500(ok.46koni)lecz naked,taki scigacz ale bez owiewek i troch prosciej siedzisz lub Kawasaki GPZ 500 co juz jest ''turystycznym'' scigaczem...moja mama kupila na pierwsze moto virago 535 i lezala,ostatnio(2 dni temu)kupila Suzi GS500 i sobie extra radzi a jest kobietą...normalne ze nie odkreca manetki gazu do konca bo by sie moglo zle skonczyc :banghead: ale narazie wyczuwa motocykl...wiec tak:nie radzilbym na pierwsze moto takich sprzetow jak ZX12 lub R1 bo to sa rakiety...jak cena nie gra roli to kup cos mniejszego i słabszego,doszlifujesz umiejetnosci i kupisz sobie potwora gdzie pod tyłkiem masz 160 koni... :crossy: :P :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 radzilbym Ci przysiasc sie do GS500(ok.46koni)lecz naked,taki scigacz ale bez owiewek i troch prosciej siedzisz lub Kawasaki GPZ 500 co juz jest ''turystycznym'' scigaczem... Tak, ale kolega napisał ile ma wzrostu i ile waży.Zaproponowane motocykle będą wyglądac pod nim jak "pierdopędy" A co powiesz na Yamaszke Fazer 1000? To świetny motocykl który w pełni zasługuje na miano "turystyczno-sportowy"Popatrz równ ież na nowości Kawasaki w przedziale 750-1000 cm Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Powiem tak.... Im dalej czytam tego posta, to coraz bardziej chce mi się śmiać. Piszesz o "adrenalince" jestem młodszy od ciebie o 25 lat, a oleju w głowie mam wiecej. Nie pisze tego aby cie obrażać, ale nie potrzeba chyba wielkich zdolnośći aby uzmysłowić sobie jaka moc drzemie w motocyklu o mocy 180KM!! Tak jak już słusznie koledzy ci doradzili, nijak ma się to do samochodu. Ja proponuje ci aby ktoś przewiózł cie na jakiejś 600, tylko weź ze sobą zapasowe majtki. Wdedy zdecydujesz co chcesz sobie kupić i czym poszpanować przed kolegami podczas grilowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Witam, kolego Przmek-B nie znamy się ale dam ci radę bo od niedawna jesteś na 4um. Nie słuchaj tego co ty mówią/piszą inni 4umowicze bo te wszystkie słowa krytyki są tylko i wyłącznie z ZAZDROŚCI tak właśnie z ZAZDROŚCI jeśli podoba Ci się YZF R1 to się wcale nie zastanawiaj tylko ją kupuj bo to bardzo fajny motorek którego dynamika nie powinna Ci się znudziś przez około 1 sezon potem będzie coś nowego tzn lżejszego i mocniejszego albo kupisz sobie turbinę i instalację NOS. Wal jutro do salonu i przymierz się właśnie do niej. Jak już będziesz kupował to daj mi znać np. sms'em to pojadę z tobą bo jak się rozpier*olisz 20km za salonem to poczekam na twoją rodzinę - może mi od razu odsprzedadzą złom jaki pozostanie z całkiem nowiutkiej R jedyny nie kupuj nawet kasku bo i tak Ci się nie przyda a straż pożarna znów nie będzie wiedziała jak się zabrać do zdjęcia jego z resztek twej pustej makówki.Pozdrawiam kochających adrenalinę :) Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Panowie !!! Dajcie człowiekowi poszaleć.Was też kiedyś dopadnie kryzys wieku średniego.Jak ma ochotę to niech sobie kupi Hayabuse.A co!To dopiero będzie jak sąsiedzi zobaczą.A majątek ma komu zostawić więc.....w drogę ku nieznanemu :D .Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucyk Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 Proponuj Honde Cbr mniejsza od 700, bo z większa możesz sobie nie poradzić!! :D Są dość dobre i mało się psują, myślę, że nie bęzieszz miał z nia żadnych problemów!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi