Pełnympiecem Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wyjaśniła się lagi są porysowane i tyle. Gdzie w PL znajdę kogoś kto zajmuje się anodowaniem aluminium i położy mi nową powłokę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 No prosze, czyli znowu okazalo sie ze cudow nie ma. Jakie anodowanie? Lagi sa chromowane chromem technicznym, czyli metalem twardszym od stali i zadne anodowanie nie zda tu egzaminu.Trzeba kupic dobre lub nowe lagi. To moze byc wbrew pozorom tansze niz chromowanie starych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pełnympiecem Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Od kiedy niby aluminium jest chromowane????? Od czego się robią te mikrorysy na lagach??? Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez Pełnympiecem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pełnympiecem Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Ja mam aluminiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 19 minutes ago, Pełnympiecem said: Ja mam aluminiowe. Hahaha a jak to sprawdziłes 😄 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pełnympiecem Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Normalnie magnesem. 5 minut temu, jonaszko napisał: Aluminiowe a raczej pewny stop aluminium, to masz w goleniach. Widać że nie wiesz o czym piszesz. Golenie czyli górne lagi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pełnympiecem Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Sam nie wiesz o czym gadasz. Są aluminiowe i tyle. Tam gdzie są małe odpryski w powłoce nie ma rdzy.Stalowe by zardzewiały. Przyjedź i zobacz, że są aluminiowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pełnympiecem Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Nie będę się z tobą kłócił bo widzę, że i tak wiesz lepiej. 🤣 Ale lagi mam aluminiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 10 minutes ago, Pełnympiecem said: Nie będę się z tobą kłócił bo widzę, że i tak wiesz lepiej. 🤣 Ale lagi mam aluminiowe. A jesteś pewien że nie carbonowe? 😄 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pełnympiecem Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 No Może mi ktoś wytłumaczyć jak powstają mikrorysy na ladze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi