kappyp Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) Witam, po pół roku od zaprowadzenia motocykla na stację kontroli pojazdów i przejścia badania technicznego zerknąłem w dowód i co mnie zdziwiło ? Data badania technicznego - 12.07 2019, a termin - 15.07 2019. Motocykl był kupiony używany w Polsce na francuskich blachach, z francuskim dowodem i tłumaczeniem. O co chodzi ? Tym bardziej się zdziwiłem patrząc w kartę pojazdu - data rejestracji 17.06.2019, czyli wierząc datom jeszcze przed badaniem technicznym. Czy jest to błąd stacji kontroli pojazdów, wydziału komunikacji czy jest jakieś tego uzasadnienie i co w tym wypadku robić ? Pozdrawiam, czekam na odpowiedzi. Edytowane 15 Lutego 2020 przez kappyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) Sprawdź co masz w cepiku. Ktoś się musiał pomylić. Z tego co mi wiadomo, jeśli w ciągu miesiąca skończy Ci się przegląd, to nie zarejestrujesz w urzędzie. Wymagają zrobienia przeglądu na kolejny rok. Edytowane 15 Lutego 2020 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kappyp Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 12 godzin temu, przemek96 napisał: Sprawdź co masz w cepiku. Ktoś się musiał pomylić. Z tego co mi wiadomo, jeśli w ciągu miesiąca skończy Ci się przegląd, to nie zarejestrujesz w urzędzie. Wymagają zrobienia przeglądu na kolejny rok. w cepiku jest "Badanie techniczne: brak informacji o ważnym badaniu technicznym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 53 minuty temu, kappyp napisał: w cepiku jest "Badanie techniczne: brak informacji o ważnym badaniu technicznym" Wystarczy podjechać na stację w której robiłeś badanie i wszystkiego się dowiesz. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kappyp Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 8 godzin temu, Tommo napisał: Wystarczy podjechać na stację w której robiłeś badanie i wszystkiego się dowiesz. Okej, dzięki za pomoc 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi