Kuskus Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Własnie zwlokłem moto do garazu i moge zdac relacje :DWłasnie stałem sie szczęsliwym < i to bardzo > posiadaczem MZ 250 rok produkcji 1987 , przebieg 18tys stan dobry+ Moto jest w dobrym stanie , silnik po remoncie ma ( według poprzedniego własciciela ok 6 tys.km) , widac po nim ze był robiony, co do reszty to stan dost + , przednie amorki dobijaja niestety , kolanko leciutko lata i temu podobne drobne ustereczki Ogólnie jestem bardzo zadowolony i nie moge doczekac sie prawka , narazie moto bedzie stac , jazda co najwyzej po posesji i po lesnych drogach :D ( na to mi jej szkoda troche) Mam nadzieje ze nawine na niej sporo km , ogulnie stan ducha to euforia :D :banghead: :banghead: :banghead: IDe jeszcze zucic okiem na nowy nabytek :D PZdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 nooo to kurcze nic tylko POGRATULOWAC GRATA :D :banghead: PS> do zobaczenia na trasie :D :banghead: pozdro. ŚWIR :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Powinszować tylko :banghead: może jakieś fotki?Teraz to masz nick nie aktualny :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 28 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Heheh nick już zmieniłem , Fotki będą pod koniec tygodnia PZdr i do zobaczenia na trasie :banghead: ..... < na razie tylko koło domku ale już tylko 6,5 miechy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Nic tylko pogratulowac sprzeta - daj jeszcze jekies foty :-)Ogólnie jestem bardzo zadowolony i nie moge doczekac sie prawka , narazie moto bedzie stac , jazda co najwyzej po posesji heh - nie lam sie u mnie dokladnie to samo - z tym, ze do prawka mniej juz zostalo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 A tak nie dyskretnie spytam ile kosztuje takie cudo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Fotki MZ jawy350 Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 2 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 dzieki GReedo , sam bym wysłał ale cos nawala a chciałem się już pochwalić nowym sprzetem :crossy: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Gratuluje zakupu! :banghead: do zobaczenia na drodze :namoto: ps. co sie stalo z rejstracjia :crossy: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Fajny sprzęcik :crossy: może się kiedyś pościgamy :mrgreen: :mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 3 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 AAAAA z rejestracja to ciekawa sprawa :lol: gosc rozpuczalnikiem troche po niej pojechał :? alee to nic i tak będe przerejestrowywac na siebie wiec mi to wisi na razie :crossy: Do zobaczenia na drodze , ale dopiero na przyszłych wakacjach ( dokładnie 26 czerwiec - odbieram prawko :banghead: ) ps. M16 widze ze jestes z Tarnowa :P jakbyś kiedys wybierał sie w Bieszczady to daj znac !! moze razem posmigamy ( jeszcze tylko kilka m-cy :crossy: ) PZdr. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi