Okrop Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Hejka wybaczcie moje lenistwo - wiem ze nozna te informacje znalezc, ale dopiero co wrocilem z anglii, i chcialbym sobie jutro posmigac, ale za razem nie chcialbym skrzywdzic mojego sprzecika, a czasem podniecony czlowiek moze o banalnych rzeczach zapomniec.za wszystki rady bede w dzieczny - narazie wiem ze musze aku naladowactrzeba jakos specjalnie trzasc bakiem?? (stala z paliwem) pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc - a teraz ide rozpakowac plecak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 pytanko pomocnicze: ile czasu stala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 29 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 no tak... prawie trzy mc, juz zauwazylem ze w filtrze paliwa mialem tylko troche wachy i mi sie jakis syf wytracil na dnie :/zaraz bede uderzal do garazy i patrzy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 filtr powietrza zobacz, czy duzo wilgoci nie ma, wache zobacz, najwyzej zlej jak syf, i ogolnie sprobuj odpalic :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 I przygotuj sie na lekka zaslone dymna :mrgreen: Jesli paliwo ni ebylo zlane z ganzikow to ja zawsze czyszcze gaznik przed odpaleniem - syfy z paliwa podzas postoju osiadaja na dnie.Zawsze staram sie tez dolac troche nowego paliwa i potelepac nieco bakiemW sumie to 3 miechy to nie tak duzo - troche podymi i przestanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 No ja w tą sobote jade do mojej kochanej yamaszki zostawiłem ja na 1,5 miesiaca i sie juz doczekac nie moge :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 30 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 Hej dzieki za wszelkie porady!!!sprzed odpalilem chodzimusze sie przyznac ze niecierpliwosc wziela gore :/tz. filtr oki, reszta sprawdzona wiem ze trzeba by najlepiej zmienic/przeczyscic filrt paliwa, i wyczyscic gazniki - pewnie sie zabiore za to w przyszlym tygodniuew. sluszalem cos o preparatach/uszlacheytniczach ktore ponoc dodawane do paliwa niezle czyszcza - ale nie wiem czy mozna to stosowac w dwusowie i jakie to ma efekty uboczne dzieki za raby i dotrzymanie towarzystwa oraz podtrzymanie na duchu w tych radosnych momentach acz pelnych troski o moje dziecko :mrgreen: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi