Jacekfil Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) ttWitam wszystkich milosnikow motocykli. Mieszkam od 25 lat w okolicach Chicago IL. Szukam ludzi ktorzy tak jak ja lubia podroze motocyklowe i znudzilo im sie podrozowamie solo. Mozna wybrac sie razem jesli tez szukacie kogos z kim mozna podrozowac po USA na motocyklu. Jesli ktos z Polski jest zainteresowany moge pomoc w wypozyczeniu motocykla , noclegu . Jesli macie pytania co do calej logistyki przedsiewziecia kosztow itd to pytajcie. moj telefon kierunkowy do USA 001 i dalej 773 6035271 Jacek. Text message sms albo telefonujcie. Teraz jest latwiej ze wzgledu na ruch bezwizowy. Route 66 , polecam kazdemu, wspomnienia zostana na zawsze. Nie korzystam z zadnych biur tak ze koszty mozliwie minimalne. Zapraszam do kontaktu. Edytowane 19 Listopada 2019 przez Jacekfil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Oj pojechałbym. W dyszce się wyrobi? Nie sądzę... 😁 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 2 godziny temu, Tommo napisał: Oj pojechałbym. W dyszce się wyrobi? Nie sądzę... 😁 W zeszłym roku widziałem firmę co organizuje gtakie wypady to kosztowało 12 wraz noclegami, motórem i nawet kieszonkowym... Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 W dniu 19.11.2019 o 21:55, jonaszko napisał: Najdrożej to przeloty. 10000 to prawie 4tys USD. ??? Kanadyjskich to może prawie 4 tysiące, ale amerykańskich to ok., 2600-2700... A najdrożej, to wynajęcie motocykla + ubezpieczenie. Podróż z PL do USA można wyczaić za ~1000 zł - w obie strony! Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Masz termin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekfil Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Do wszystkich zainteresowanych. Nie oglaszam sie z checi zysku , mieszkam w USA 25 lat. podpowiem jak zminimalizowac koszty i kazdy sie zastanowi czy podoła wyzwaniu. Chetnie pomoge zainteresowanym w zorganizowaniu motocyklac i sprawach zwiazanych z przylotem odlotem . Jeszcze raz podkreslam ze robie to bezinteresownie . Proponuje to bo fajnie jest jechac z normalnymi ludzmi a nie nadetymi bufonami. Czasem kasa ludziom we łbach przewraca . Widzialem tu zabawne towarzystwo z Polski na 100 rocznicy HD w Milwaukee. Tak sie zachowywali ze wstyd bylo sie przyznac ze z tej samej Polski jestem. Nie mam terminu nic nie narzucam. Jesli bedzie chetna osoba lub wiecej to dopasujemy sie razem . Wszystko do uzgodnienia , czas jest zeby sie zgrac. Co do motocykla to najlepiej kupic moto i odsprzedac po urlopie tu lub zabrac do polski. Za 2 -3 tys $ mozna kupic Honde lub Yamahe w bardzo dobrym stanie z malym przebiegiem . Pozniej odsprzedac i nigdy nie stracisz tyle ile trzeba by zaplacic za wynajecie motocykla. moge podac adresy stron gdzie kupicie moto z pierwszej reki od wlasciciela bez posrednikow. Przechowac zakup mozna u mnie w garazu . Potem zdecydujesz czy sprzedajesz czy bierzesz do Polski. Opcji jest kilka , nie ma opcji free ale mozna pomyslec jak zredukowac koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 W dniu 16.12.2019 o 01:26, Jacekfil napisał: Do wszystkich zainteresowanych. Nie oglaszam sie z checi zysku , mieszkam w USA 25 lat. podpowiem jak zminimalizowac koszty i kazdy sie zastanowi czy podoła wyzwaniu. Chetnie pomoge zainteresowanym w zorganizowaniu motocyklac i sprawach zwiazanych z przylotem odlotem . Jeszcze raz podkreslam ze robie to bezinteresownie . Proponuje to bo fajnie jest jechac z normalnymi ludzmi a nie nadetymi bufonami. Czasem kasa ludziom we łbach przewraca . Widzialem tu zabawne towarzystwo z Polski na 100 rocznicy HD w Milwaukee. Tak sie zachowywali ze wstyd bylo sie przyznac ze z tej samej Polski jestem. Nie mam terminu nic nie narzucam. Jesli bedzie chetna osoba lub wiecej to dopasujemy sie razem . Wszystko do uzgodnienia , czas jest zeby sie zgrac. Co do motocykla to najlepiej kupic moto i odsprzedac po urlopie tu lub zabrac do polski. Za 2 -3 tys $ mozna kupic Honde lub Yamahe w bardzo dobrym stanie z malym przebiegiem . Pozniej odsprzedac i nigdy nie stracisz tyle ile trzeba by zaplacic za wynajecie motocykla. moge podac adresy stron gdzie kupicie moto z pierwszej reki od wlasciciela bez posrednikow. Przechowac zakup mozna u mnie w garazu . Potem zdecydujesz czy sprzedajesz czy bierzesz do Polski. Opcji jest kilka , nie ma opcji free ale mozna pomyslec jak zredukowac koszty. dzieki za info. Myślę o tej trasie 🙂 moze bedzie kilka osób. Jak bedę już konkretnie, to na pewno zdam sie na Ciebie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekfil Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Ja wybieram sie w maj czerwiec ale jesli nie bedzie z kim jechac to polece sam na poludnie tj Key West Floryda i po drodze zalicze smoky mountains. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 hm czerwiec robię Bałkany, a 66 siedzi mi to w głowie. Jak bedę gotowy to sie odezwę jak pozwolisz 🙂 ale to już na cały miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekfil Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Wyjezdzamy w 4 osoby 23 maja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Czesc Jacek. Mieszkam w Oklahomie bardzo blisko drogi 66 i od lat organizuje wycieczki dla Polakow. Moze kiedys sie spotkamy gdzies w trasie lub polaczymy grupy. My teraz lecimy w 8 osob tez w strone Key West a potem Blue Ridge Parkway, Po drodze beda Nowy Orlean. Mississippi, Orlando. Miami, Daytona Beach. Savannah, Nashville i kawalek 66 do Oklahoma City z Missouri . Podroz bedzie trwala 18 dni a startujemy 30 kwietnia z Norman Oklahoma . Mam swoja mala flote motocykli ktore wypozyczam uczestnikom naszych wycieczek. We wrzesniu organizuje wyjazd na zachod USA startujemy 28 sierpien lub 4 wrzesien. Mam jeszcze miejsca na te wyprawe wiec zapraszam. Zapraszam na moj kanal na YT gdzie mam sporo filmow z naszych wypadow. https://www.youtube.com/user/zygtar/videos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Poprawione terminy juz na 100%. Bilety do USA juz zakupione 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi