kakmar Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Przejedź się na próbę taką hulajnogą 10km, pożycz, są na wynajem, sprawdź czy ci pasuje. 10km to będzie 0,5h w jedną stronę na czymś takim.Ja bym brał składak elektryczny do tych warunków. Nawet tylko 16" to lepiej niż 8", poza płaskim, a i usiąść można.Ups, się czy to wysłało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Filip, cos takiego mialem na mysli.. cenowo podobnie do hulajnogi.. a jak zdechnie bateria to mozesz pedalowac. Z hulajnoga juz tak wesolo nie ma. https://m.olx.pl/oferta/skladak-elektryczny-CID767-IDBgH1D.html#position=13&page=2 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Nie bierz hulajki... Byle welocyped jest więcej wart i mniej stresów... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 15 godzin temu, grizzli napisał: Ale policjant, nawet mocno niedorozwinięty, czymś przy wypisywaniu mandatu musi się kierować, a przyklepuje to jego przełożony. Prawo nie nadąża za "myślą techniczną", a to rodzi patologie i w tym przypadku poważne zagrożenia, niestety, nie tylko dla "hulajgonowców". nie wiem czym się kierował i nie wiem również czym kierowała się ta kobieta przyjmując mandat przełożony nic nie przyklepuje - wyobrażasz sobie, że przy każdej sytuacji gdy wypisywany jest mandat to policjant dzwoni do przełożonego? albo inaczej - po zdaniu raportu gdy przełożony nie zgadza się z mandatem to go anuluje i wysyła przeprosiny do ukaranego? prawo często wcale nie musi nadążać za myślą technologiczną - w tym przypadku jak dla mnie wszystko jest jasno sprecyzowane Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Filip i coś więcej się dowiedzialeś?? Jak plan na hulajnoge?? Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Rolki sobie kupię 😉 Zmieniły się plany i mogłem na tor w DE dojeżdżać autem. Póki co temat zawieszam, bo trzeba doposażyć konia na sezon 2020 i trochę kaski na to pójdzie. Pozdr. F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi