Jelonmateusz Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Witam , wymieniałem Cylinder na nowy 80 ccm , nowy akumulator , nowy bendix a silnik nie ma siły zakręcić , zakręci i blokuje i za chwile to samo , co Ciekawe jak wykręcę świece to kręci normalnie , rozrusznik na krótko działa normalnie , co może być przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Przypalony przekaźnik rozrusznika. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelonmateusz Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 zrobiłem zworkę na przekaźniku i jest to samo , z wkręconą świecą zakręci i staje , zakręci i staje , bez świecy kręci normalnie ... do tego strasznie grzeją się kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 A na krótko z wkręconą świecą kręci normalnie? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelonmateusz Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 wymieniłem właśnie przekaźnik na nowy i jest to samo , nie mam pomysłu co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Z 50tki wymieniłes na 80tkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelonmateusz Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 nie , już wcześniej była 80 , co ciekawe jak popuszczę śruby od klawiatury do zaworów to też zaczyna normalnie kręcić .... dociągnę ją i to samo znowu.... tutaj filmik o co chodzi Problem już rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Jakie bylo rozwiazanie tez warto napisac dla potomnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelonmateusz Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 zbyt duża kompresja , akumulator nie miał siły zakręcić wałem , z tego co się dowiedziałem dość często mają problemy na palenie z rozrusznika po wymianie cylindra na 80 cc , na akumulatorze od samochodu odpalił od strzała , muszę zainwestować w kopkę bo nie wiem czy mocniejszy akumulator coś da . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi