Dekerio Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Siemka Posiadam nsr z 92r. najprawdopodobniej padł mi moduł, więc go zakupiłem no i tu pojawił się problem a mianowicie na module jest symbol CI589B a ja zakupiłem CI639. Różni się to jednym kablem obok pinów w CI639 jest jeden zielono-biały a w CI589B są dwa pomarańczowe. Od czego są te kable? i czy da się przerobić moduł aby pasował i wszystko było git? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Kupiłeś zły moduł i to nie będzie działać.to jest moduł do innego typu statora i instalacji .Ten moduł nie da Ci impulsu do cewki,przez to nie będziesz miał iskry. Jedyne wyjście jakie widzę to kupno sprawnego oryginalnego modułu.o takim samym oznaczeniu jak miałeś. I wątpię,że znajdziesz kogoś,kto chciałby sie z tym bawić, pozatym tam jest wszystko zalane sztywną uszczelniającą masą,właśnie po to,żeby tam nie grzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 digitech z będzina naprawia moduły zapłonowe , zalane też tylko że koszt w sumie zaczyna się od 500 zł więc kwestia ile kosztuje nowy/używany moduł Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi