Jaro01 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) WitamPoszukuję końcówki tłumika V&H Big Shots Staggered. Niestety zgubiłem jedną z nich kilka dni temu. Może ma ktoś jedną do zbycia? Może ktoś wie, jak ją zdobyć? Wszelkie rady mile widziane.pozdrJarek Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez Jaro01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrdyna Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 o.... to jesteśmy w podobnej sytuacji, też mam jedną, sprawdzałem można to kupić, chyba na stronie producenta lub sklepu sprzedającego, można wpisac w google pełną nazwe i wyszuka. cena koło 450zł za komplet. Teoretycznie możemy zamówić komplet i się podzielić lub jedna osoba będzie miała używane druga nowe 🙂 Do sprawdzenia jeszcze wymiary suwmiareczką. Pozdr Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Hm, minelo 4 lata to albo już kupił końcówkę albo sprzedał pierdzipeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 17 godzin temu, jonaszko napisał: Hm, minelo 4 lata to albo już kupił końcówkę albo sprzedał pierdzipeda Niemniej jednak historia chwyta za serce.. ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi