Adam1972 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Planuję wyjazd następującą trasą: Olsztyn-Kowno-Kłajpeda- Windawa-Ryga-Talin, po drodze wyspa Saaremaa. Powrót do Olsztyna - dwa dni. Długość całej trasy około 2500km. Czas wyjazdu 2 połowa lipca lub sierpień br. Ciągnie mnie żeby zobaczyć Bałtyk po stronie Litwy,Łotwy i Estonii. Jeśli ktoś mam ochotę dołączyć do takiego wyjazdu to zapraszam. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Cały wyjazd w dwa dni? To będzie mordęga... nie mówiąc o tym, że raczej niewykonalne. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Wg mnie chodzi o powrót w dwa dni - wykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Dwa dni to mi zajmuje dojazd z Wrocławia dla Tallina, 40 tonowym zestawem, jestem tam ze 2 razy w miesiącu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste-fan Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Dlaczego sporo ludzi nie potrafi przeczytać jednego krótkiego zdania, które zaczyna się od dużej litery i kończy kropką ze zrozumieniem. W dniu 2.04.2019 o 18:09, Adam1972 napisał: Powrót do Olsztyna - dwa dni. Jasne to i oczywiste, że chodzi o powrót z Tallina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 W dniu 3.04.2019 o 19:36, ste-fan napisał: Dlaczego sporo ludzi nie potrafi przeczytać jednego krótkiego zdania, które zaczyna się od dużej litery i kończy kropką ze zrozumieniem. Jasne to i oczywiste, że chodzi o powrót z TallinaAno dlatego, że jak się często czyta forum, to można zwątpić w swoje możliwości. To tak, jak z nauczycielem polskiego: sprawdza 100 klasówek i po 20. już nie jest pewien, czy pisze się "mówi", czy "muwi"... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak66 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 W dniu 2.04.2019 o 18:09, Adam1972 napisał: Planuję wyjazd następującą trasą: Olsztyn-Kowno-Kłajpeda- Windawa-Ryga-Talin, po drodze wyspa Saaremaa. Powrót do Olsztyna - dwa dni. Długość całej trasy około 2500km. Czas wyjazdu 2 połowa lipca lub sierpień br. Ciągnie mnie żeby zobaczyć Bałtyk po stronie Litwy,Łotwy i Estonii. Jeśli ktoś mam ochotę dołączyć do takiego wyjazdu to zapraszam. AdamCześć trasa mi pasuję , czas też . Ile dni przewidujesz i co z noclegami . Osobiście preferuję noclegi jakiś motel ,hotel , kwatery Booking. No i z jakimi prędkościami będziemy pędzić :cool:Pozdrawiam Artur Bydgoszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRANS-PIK Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Witam Jeśli jesteś chętny na wyprawę do Talina i szukasz chętnego to jestem zainteresowany Napisz proszę kiedy chcesz jechać lub zadzwoń na numer 693910780 Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak66 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Cześć odpuszczam😩 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dede100@wp.pl Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Super traska 😉 Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez dede100@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi