Jump to content

Szukam chętnych na wyjazd do Talina brzegiem Bałtyku

Adam1972
 Share

Recommended Posts

Planuję wyjazd następującą trasą: Olsztyn-Kowno-Kłajpeda- Windawa-Ryga-Talin, po drodze wyspa Saaremaa. Powrót do Olsztyna - dwa dni. Długość całej trasy około 2500km. Czas wyjazdu 2 połowa lipca lub sierpień br. Ciągnie mnie żeby zobaczyć Bałtyk po stronie Litwy,Łotwy i Estonii.

Jeśli ktoś mam ochotę dołączyć do takiego wyjazdu to zapraszam.

Adam

Cały wyjazd w dwa dni? To będzie mordęga... nie mówiąc o tym, że raczej niewykonalne.

Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem)

Dlaczego sporo ludzi nie potrafi przeczytać jednego krótkiego zdania, które zaczyna się od dużej litery i kończy kropką ze zrozumieniem.

Powrót do Olsztyna - dwa dni.

Jasne to i oczywiste, że chodzi o powrót z Tallina

Dlaczego sporo ludzi nie potrafi przeczytać jednego krótkiego zdania, które zaczyna się od dużej litery i kończy kropką ze zrozumieniem.

Jasne to i oczywiste, że chodzi o powrót z Tallina

Ano dlatego, że jak się często czyta forum, to można zwątpić w swoje możliwości. To tak, jak z nauczycielem polskiego: sprawdza 100 klasówek i po 20. już nie jest pewien, czy pisze się "mówi", czy "muwi"...

Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem)

• 1 month later...

Planuję wyjazd następującą trasą: Olsztyn-Kowno-Kłajpeda- Windawa-Ryga-Talin, po drodze wyspa Saaremaa. Powrót do Olsztyna - dwa dni. Długość całej trasy około 2500km. Czas wyjazdu 2 połowa lipca lub sierpień br. Ciągnie mnie żeby zobaczyć Bałtyk po stronie Litwy,Łotwy i Estonii.

Jeśli ktoś mam ochotę dołączyć do takiego wyjazdu to zapraszam.

Adam

Cześć trasa mi pasuję , czas też . Ile dni przewidujesz i co z noclegami . Osobiście preferuję noclegi jakiś motel ,hotel , kwatery Booking.

No i z jakimi prędkościami będziemy pędzić :cool:

Pozdrawiam Artur Bydgoszcz

• 1 month later...
  • 5 weeks later...