Adam1972 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Planuję wyjazd następującą trasą: Olsztyn-Kowno-Kłajpeda- Windawa-Ryga-Talin, po drodze wyspa Saaremaa. Powrót do Olsztyna - dwa dni. Długość całej trasy około 2500km. Czas wyjazdu 2 połowa lipca lub sierpień br. Ciągnie mnie żeby zobaczyć Bałtyk po stronie Litwy,Łotwy i Estonii. Jeśli ktoś mam ochotę dołączyć do takiego wyjazdu to zapraszam. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Cały wyjazd w dwa dni? To będzie mordęga... nie mówiąc o tym, że raczej niewykonalne. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Wg mnie chodzi o powrót w dwa dni - wykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Dwa dni to mi zajmuje dojazd z Wrocławia dla Tallina, 40 tonowym zestawem, jestem tam ze 2 razy w miesiącu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste-fan Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Dlaczego sporo ludzi nie potrafi przeczytać jednego krótkiego zdania, które zaczyna się od dużej litery i kończy kropką ze zrozumieniem. Powrót do Olsztyna - dwa dni. Jasne to i oczywiste, że chodzi o powrót z Tallina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Dlaczego sporo ludzi nie potrafi przeczytać jednego krótkiego zdania, które zaczyna się od dużej litery i kończy kropką ze zrozumieniem. Jasne to i oczywiste, że chodzi o powrót z TallinaAno dlatego, że jak się często czyta forum, to można zwątpić w swoje możliwości. To tak, jak z nauczycielem polskiego: sprawdza 100 klasówek i po 20. już nie jest pewien, czy pisze się "mówi", czy "muwi"... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak66 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Planuję wyjazd następującą trasą: Olsztyn-Kowno-Kłajpeda- Windawa-Ryga-Talin, po drodze wyspa Saaremaa. Powrót do Olsztyna - dwa dni. Długość całej trasy około 2500km. Czas wyjazdu 2 połowa lipca lub sierpień br. Ciągnie mnie żeby zobaczyć Bałtyk po stronie Litwy,Łotwy i Estonii. Jeśli ktoś mam ochotę dołączyć do takiego wyjazdu to zapraszam. AdamCześć trasa mi pasuję , czas też . Ile dni przewidujesz i co z noclegami . Osobiście preferuję noclegi jakiś motel ,hotel , kwatery Booking. No i z jakimi prędkościami będziemy pędzić :cool:Pozdrawiam Artur Bydgoszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRANS-PIK Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Witam Jeśli jesteś chętny na wyprawę do Talina i szukasz chętnego to jestem zainteresowany Napisz proszę kiedy chcesz jechać lub zadzwoń na numer 693910780 Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak66 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Cześć odpuszczam😩 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Super traska 😉 Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi