papi123 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) Witam Czy ten drucik jest potrzebny ? Zaznaczony na zdjęciu (był w zestawie pierścieni z tłokiem TKRJ)Od czego on jest?? Pozdrawiam Edytowane 15 Marca 2019 przez papi123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 To wszystko już było na FM, wystarczy poszukać.Sprężyna montowana pod dolny pierścień, zapewniająca docisk pierścienia do tulei cylindra. Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papi123 Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) To wszystko już było na FM, wystarczy poszukać.Sprężyna montowana pod dolny pierścień, zapewniająca docisk pierścienia do tulei cylindra. Wysłane z mojego S60 przy użyciu TapatalkaMam rozumieć że montowana pod ten pierścień olejowy "harmonijka" ?czy ten środkowy "zgarniający"?? Edytowane 15 Marca 2019 przez papi123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Mam rozumieć że montowana pod ten pierścień olejowy "harmonijka" ?czy ten środkowy "zgarniający"??Nie pod olejowy. W Twoim przypadku montowana pod drugi pierścień(środkowy) Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papi123 Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Dzięki za odpowiedź - tak zrobie pwinno być okNie pod olejowy. W Twoim przypadku montowana pod drugi pierścień(środkowy)Wysłane z mojego S60 przy użyciu TapatalkaOk tak zrobie tylko mam jeszcze jeden dylemat - pierscienie nie są oznaczone , mają identyczne kolory jedynie co różni pierscien pierwszy i drugi to grubość.Który idzie na gorę grubszy czy delikatnie cieńszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Sprawdz rowki na tloku to bedziesz wiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi