swietyy Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Witam, planuję wyjazd z Wawy w Alpy Szwajcarskie termin jw. Nocki na kwaterach, spokojnie bez wysiłku, Dopiero za Wiedniem 100km zjechać z autostrady na lokalne drogi. Objazd jakieś 4 dni w Szwajcarii i powrót. Puki co dwa moto jedzie. Koszt noclegu od 50 do 70 franków na dwie osoby. Tomek z Bydgoszczy i Gadzety, jedziecie ?? Myśle o jeszcze 2 moto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOROŚ Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Gadżety na początku przeciwny kierunek.Czyżby w końcu zanabyłeś moto :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barnaby Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Hej, jadę dokładnie w tym terminie na Stelvio i Grossglockner :) Dołem lecicie czy przez Niemcy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swietyy Posted March 1, 2019 Author Share Posted March 1, 2019 Hej, jadę dokładnie w tym terminie na Stelvio i Grossglockner :)Dołem lecicie czy przez Niemcy?Czechy, Austria, Szwajcaria. Powrót możliwe że autostradą przez Niemcy, Zobaczymy ile czasu pozostanie na powrót :) Hej, jadę dokładnie w tym terminie na Stelvio i Grossglockner :)Dołem lecicie czy przez Niemcy?a gdzie lecicie znowu ? tak zamówiona i do odebrania w kwietniu. Gadżety na początku przeciwny kierunek.Czyżby w końcu zanabyłeś moto :rolleyes:a gdzie lecicie znowu ? tak zamówiona i do odebrania w kwietniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostry76r Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Witam ja z kolegą też planujemy wyjazd dokładnie w tym terminie . Mieliśmy jechać do Chorwacji lub na Rumunię . Pogadamy z nim może Alpy to też dobry pomysł . Kumpel jest z Warszawy ja z Grodziska Maz. Do kiedy trzeba ci dać znać ? Jak by co to podeślij mi numer telefonu . Pozdrawiam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swietyy Posted March 3, 2019 Author Share Posted March 3, 2019 Witam ja z kolegą też planujemy wyjazd dokładnie w tym terminie . Mieliśmy jechać do Chorwacji lub na Rumunię . Pogadamy z nim może Alpy to też dobry pomysł . Kumpel jest z Warszawy ja z Grodziska Maz. Do kiedy trzeba ci dać znać ? Jak by co to podeślij mi numer telefonu . Pozdrawiam .znać do czasu wyjazdu :) zapraszam. Oczywiście jak zdecydujecie sie na Alpy, to sie musimy spotkać. Czym wcześniej tym lepiej, moze gdzies polecimy blisko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barnaby Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Czechy, Austria, Szwajcaria. Powrót możliwe że autostradą przez Niemcy, Zobaczymy ile czasu pozostanie na powrót :) Chętnie się podepnę jakby coś :) Lecicie jednym strzałem czy jakiś nocleg po drodze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swietyy Posted March 4, 2019 Author Share Posted March 4, 2019 Chętnie się podepnę jakby coś :)Lecicie jednym strzałem czy jakiś nocleg po drodze?nocujemy tam gdzie nas zastanie późne popołudnie, Zawsze szukam noclegu z marszu bez rezerwacji. Daje to dużą swobodę :)to tak na 100% ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barnaby Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 no jadę na 100% :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swietyy Posted March 5, 2019 Author Share Posted March 5, 2019 no jadę na 100% :)super, są trzy pewne moto na Alpy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kędzierz Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Witam,ja też planowałem Stelvio i i Grossglockner ale początek lipca, ale Wasz termin też do zaakceptowania. Z chęcią bym sie do Was przykleil, bo moi wszyscy znajomi którym proponowałem wyjazd sie zastanawiaja....a ja lubie konkrety :biggrin: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swietyy Posted March 7, 2019 Author Share Posted March 7, 2019 Witam,ja też planowałem Stelvio i i Grossglockner ale początek lipca, ale Wasz termin też do zaakceptowania. Z chęcią bym sie do Was przykleil, bo moi wszyscy znajomi którym proponowałem wyjazd sie zastanawiaja....a ja lubie konkrety :biggrin: Pozdrawiamto także zapraszam :) wiec konkretnie tak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kędzierz Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Jakieś pomysły na spotkanie organizacyjne...? :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swietyy Posted March 7, 2019 Author Share Posted March 7, 2019 Jakieś pomysły na spotkanie organizacyjne...? :biggrin:mysle że koniecznie. Może jakiś mała jazda, Kwiecień Maj. Masz propozycje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ks-rider Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Planujta, planujta, nie zapomnijcie tylko zrobic kilku alternatywnych tras abyscie wogole gdzies dojechali. Termin jast do doopy, bo wiekszosc najfajniejszych przeleczy otwarte sa dopiero od 01. Lipca :icon_mrgreen: a i zo nie jest pewne :icon_mrgreen: Radzilbym zaplanowac od 10 lub od15 Lipca. :crossy: Quote <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts