filipr Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Tak jest No to cóż. Zobaczymy pozdr. F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Jeśli ktoś pamięta jego początki w moto2 to można z dużą dozą prawdopodobieństwa przewidzieć jak będzie w repsolu przez kilka najbliższych lat. Pytanie czy będą tak cierpliwi jak Marc. VDS Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Nie jestem fanem hondy ani MM ale jestem ciekaw co sie z tego wykluje... Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Gorszy od Lorenzo nie będzie, więc ryzyko niewielkie. 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 No nie wiem, on przynajmniej dowiózł jakies punkty 😆 P.S. po 8 okrążeniach pierwsza gleba Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berger Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Godzinę temu, Limo napisał: No nie wiem, on przynajmniej dowiózł jakies punkty 😆 P.S. po 8 okrążeniach pierwsza gleba 20 punktów -chociaż bardziej widziałem w Repsolu Zarco ale czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 1 hour ago, Berger said: 20 punktów -chociaż bardziej widziałem w Repsolu Zarco ale czas pokaże No niestety, jak wszędzie tak i motogp są równi i równiejsi. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baza Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Też mi się ten temat nie podoba. Zresztą Alex tez mógł sobie tą decyzją strelić w kolano. Nie jestem mega znawcą ale myślę że miał zostać w niższej klasie i zdobywać doświadczenie. Może być tak że nie dorośnie bratu do pięt i stres go zje. A droga prowadzi tylko w jedną stronę później już niżej nie zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Marek by go nie wciagnal do zespolu gdyby nie byl pewny brata... czy wytrzyma presje okaze sie w 2020 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezka Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Młody dostanie od braciszka wszystko na tacy, telemetrie, ustawienia i wskazówki. Rok się powozi za nim, następny nabierze pewności, wtedy MM idzie do Ducati,( które aż piszczy do tytułu) w pierwszym roku na Ducat MM się wprawi, w tym czasie AM dostanie mistrza na Hondzie, za rok wymienia się tytułami z MM 😁 A tak sobie zaprorokowałem... Oby tak nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Marek mial juz propozycje od innych z duzo lepsza oferta finansowa ale stwierdzil, ze mu w hondzie dobrze... Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Pamietajcie ze bez Marca Honda ma problem. Nikt nie potrafi tym motocyklem wygrywać poza nim. Zatrudnienie Alexa może mieć na celu zmiany motocykla pod wyższych jeźdźców. Bracia mogą razem przenieść ten motocykl w inny wymiar i myślę, że Hondzie właśnie o to chodzi. Przed Markiem tylko inny kurdupel potrafił regularnie wygrywać tym motocyklem ... Pedrosa. A Mareczek wiecznie szczęścia mieć nie będzie. Powazniejsza kontuzja to tylko kwestia czasu ... i co wtedy? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 https://www.visordown.com/news/racing/motogp/valentino-rossi-warns-gap-‘too-big’-yamaha-‘10kmh’-down-rivals?fbclid=IwAR311G-coPblpbdJK5R08duXKqK0U1AqiAof1_HcHJFd-PMHcWhwpfA4zVs Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi