FAJNYFACIO Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Cierpliwosc to ja mam. Godzinami moge siedziec i dlubac. Bedzie dobrze. Wycieki mi nie straszne. Jak cos padnie to zrobie od nowa i tak w kolko. Lubie ten motor i chyba nigdy mi sie nie znudzi. Zdjecia i przerobki nie predko trafia tutaj bo czesto mnie nie ma w polsce ale jak cos uda mi sie zrobic to opublikuje. Mam trochę fantów do Janka- w rozliczeniu mogę przyjąć przednie zawieszenie do wydumki na bazie AWO.Niestety nie posiadam takowego zestawu :( Jest juz alternator zrobiony w ksztalcie pradnicy i niepsujacy sie :).Wlasnie widzialem ze za 1000zl juz mozna taki alternator dostac. Wiec ten zakup tez jest w planie ale najpierw cala elektryke musze zrobic od nowa bo gostek bez wiedzy elektrycznej sie bawil az cud ze to chodzilo i ze nie stanal w plomieniach:) Edytowane 27 Listopada 2018 przez FAJNYFACIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Ale co to za instalacja, chwila nieuwagi i zrobiona.Najwiekszym problemem jest oryginalna stacyjka, ktorej w twojej wydumce nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAJNYFACIO Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Ale co to za instalacja, chwila nieuwagi i zrobiona.Najwiekszym problemem jest oryginalna stacyjka, ktorej w twojej wydumce nie ma.No wiem, a tu pelno bylo niepotrzebnych kabli itp. Drapalem sie po glowie widzac to :) wiec wywalilem wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Jesli to byla oryginalna instalacja Junaka potem przerobiona na potrzeby alternatora i innej stacyjki / odbiornikow to sadze ze zostalo sporo kabli masowych i kilka kabli dochodzacych bezposrednio do stacyjki z ktorej wlaczano rozne odbiorniki. Nowoczesna stacyjka ma tylko 2 kabelki, a odbiorniki wlacza sie z przelacznikow na kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAJNYFACIO Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Jesli to byla oryginalna instalacja Junaka potem przerobiona na potrzeby alternatora i innej stacyjki / odbiornikow to sadze ze zostalo sporo kabli masowych i kilka kabli dochodzacych bezposrednio do stacyjki z ktorej wlaczano rozne odbiorniki. Nowoczesna stacyjka ma tylko 2 kabelki, a odbiorniki wlacza sie z przelacznikow na kierownicy.Dobrze wiedziec. Dzieki za strone sfm junak juz zarejestrowany. Pelno tam przydatnych tematow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m07m10 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Szefie i jak sprawa stoi? Mam nadzieję, że nie wróciłeś do oryginału? Teraz wszyscy się ekscytują oryginalnością. A takie Junaki choppery to ciekawe świadectwo pewnych czasów, zawsze coś nietypowego. Przy czym ja mam Junaka robionego na oryginał, ale na ten pomysł wpadłem w roku 2003 jak wszyscy woleli choppery. :-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi