karo9522 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Witam wszystkich forumowiczów , chciał bym sobie kupić do swojej cbr'ki komplet nowych owiewek, znalazłem coś takiego na aukcji ale czy to nie będzie zbyt słabe https://pl.aliexpress.com/item/Hi-grade-Fairing-kit-for-HONDA-CBR600RR-F5-03-04-CBR-600RR-2003-2004-CBR-600/32516851645.html https://www.nicecycle.com/Playboy-Honda-CBR-600RR-Fairings-p/3161-10.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 W jakim sensie słabe? Jak nie wyglebisz to da radę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo9522 Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Chodzi mi o jakość wykonania tych owiewek oraz późniejsze sprasowani na motocykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Jak to z chińszczyzną, zależy jak trafisz. Jeden zestaw podejdzie bez problemów a drugi nie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo9522 Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Czyli jednak nie warto się coś w takiego pchać? A czy owiewki od hondy cbr 600rr repsol z 2005r podejdą do mojej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) dlaczego miały by nie podejść ?? repsol to tylko malowanie .Plastiki są takie same . Chociaż moim zdaniem wygląda to nieciekawie - repsol to inny kolor felg a w 90% przypadków inny kolor ramy , wahacza itp Edytowane 2 Listopada 2018 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo9522 Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Czyli owiewki maksymalnie do jakiego roku będą pasować do cebrki 600rr z 2003 r ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 tylko 2003-2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo9522 Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 A mam jeszcze jedno pytanie, mianowicie będę zmieniał olej jaki najlepszy kupić nie patrząc na cenę, Czy robić płukanie silnika ?Oraz jakie świece najlepsze oraz najdroższe kupić i jakie filtry komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 A mam jeszcze jedno pytanie, mianowicie będę zmieniał olej jaki najlepszy kupić nie patrząc na cenę, Czy robić płukanie silnika ? Oraz jakie świece najlepsze oraz najdroższe kupić i jakie filtry komplet jezu kolejny :banghead:jest o tym milion tematów na forum . poszukaj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo9522 Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Może i jest ale wole posłuchać czy warto robić taką płukankę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 A mam jeszcze jedno pytanie, mianowicie będę zmieniał olej jaki najlepszy kupić nie patrząc na cenę, Czy robić płukanie silnika ? Oraz jakie świece najlepsze oraz najdroższe kupić i jakie filtry komplet Poszukaj na allegro, filtrów do swojej cebry, a olej ja leje do swojej erki Motul 5100 10W40 Oraz jakie świece najlepszeJak masz kase to tutaj masz dobre https://allegro.pl/kpl-swiece-swieca-irydowa-ngk-honda-cbr-600rr-pc37-i6669618559.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo9522 Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) A co myślicie o płukance z ropy oraz z dodatkiem nafty ? Edytowane 3 Listopada 2018 przez karo9522 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabokow Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 I gdzie chciałbyś tą płukankę ropą robić? Cytuj https://www.youtube.com/watch?v=4bOYumujA_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo9522 Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Chciał bym zrobić w ten sposób, pół litra nafty dolać do oleju który się już znajduję w silniku, odpalić silnik i niech sobie pochodzi z 15 min, później zlać olej do pojemnika i zalać silnik ropą i ponownie odpalić silnik na 10/15 min i czynność powtarzać aż do uzyskania czystej ropy i zalać właściwym olejem.Oraz chciał bym sobie zamontować wyświetlacz biegów, jak się go instaluję ? https://www.bikestar.pl/wyswietlacz-biegow-gipro-x-type-z-gotowa-wtyczka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi