Mariosssss404 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Witam,posiadam kawasaki kx250 2t motor odpala od kopa czy zimny czy ciepły. Problem polega na tym że gdy się już rozgrzeje to nie wkręca się na max obroty i zawsze kiedy odkręce świece jest mokra i czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Jakie proporcje mieszanki? Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Witam,posiadam kawasaki kx250 2t motor odpala od kopa czy zimny czy ciepły. Problem polega na tym że gdy się już rozgrzeje to nie wkręca się na max obroty i zawsze kiedy odkręce świece jest mokra i czarna.Wyreguluj gaźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Sprawdź czy masz dobrą świecę, np B9EG no i oczywiście gaźnik do pomieszania. Na początek jednak bym zlał paliwo do baniaczka i zalał jakimś pewniakiem z markowej stacji. W tym temacie już cuda widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariosssss404 Opublikowano 31 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) Jakie proporcje mieszanki? Czytałem ze najlepiej mieszać jak zaleca producent oleju i tak robię Kubuś ,gaźnik już 4 razy ściągalem pływak ustawilem jak w serv.pisało Paliwko 95 orlen jeżdze z kumplem on na crf i to samo paliwko jest git Czytałem ze najlepiej mieszać jak zaleca producent oleju i tak robię Kubuś ,gaźnik już 4 razy ściągalem pływak ustawilem jak w serv.pisało Paliwko 95 orlen jeżdże z kumplem on na crf i to samo paliwko jest git Swieca nowa irydowa ,jak serwisówce . Edytowane 31 Października 2018 przez Mariosssss404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Czytałem ze najlepiej mieszać jak zaleca producent oleju i tak robię Mhm. Spoko. To zrób wszystko jak w serwisówce i po problemie. Jak coś jako były posiadacz KXa mogę Ci podesłać. Miałem ze swoim różne problemy, między innymi jak opisujesz, ale rób jak uważasz już nie przeszkadzam. Edytowane 1 Listopada 2018 przez 4jku Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariosssss404 Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Właśnie robie jak w serwisówce i to o dupe rozbić ,dzisiaj wybieram się na przejaszczke to zrobie filmik jak odpala i co sie bedzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 No to świeca może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariosssss404 Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Własnie swiece kupilem nową i to samo jest ,więc jeżdże na starej .....jakimś cudem dostaje za bogatą mieszankę ,regulacja śrubą składu mieszanki nic nie daje Edytowane 1 Listopada 2018 przez Mariosssss404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Własnie swiece kupilem nową i to samo jest ,więc jeżdże na starej .....jakimś cudem dostaje za bogatą mieszankę ,regulacja śrubą składu mieszanki nic nie dajeTo odłącz dozownik i lej prosto do baku, dużo osób miało już ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 To odłącz dozownik i lej prosto do baku, dużo osób miało już ten problem Twierdzisz, że dużo osób w KX250 miało problem z dozownikiem oleju i go odłączali? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) To odłącz dozownik i lej prosto do baku, dużo osób miało już ten problem Padłem :D regulacja śrubą składu mieszanki nic nie daje Hmm... A możesz pokazać którą śrubą dokładnie kręcisz? Jakaś fota czy coś? Ponawiam pytanie z pierwszego postu... Jakie proporcje mieszanki? Edytowane 3 Listopada 2018 przez 4jku Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariosssss404 Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Mieszam olej 100ml....5l..paliwaRegulowałem śrubą przy samym filtrze to 100% od mieszanki .Wczoraj odpaliłem moto poszedłem się ubrać gdy wróciłem dodałem ociupinke gazu motorek sie sdusił i zgasł ,odkręcam świece no i smoła wkręciłem inną zapalił od kopa.panowie czy 1 do 5 to zabogato? Moze to olej nie przepalony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Sama śruba od regulacji cudów nie zdziałasz,jest jeszcze poziom paliwa,iglica,dysza itd.Oleju w skrzyni nie ubywa?Nie kopci bardziej niż normalnie?Może padł uszczelniacz na wale od strony sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Mieszam olej 100ml....5l..paliwaRegulowałem śrubą przy samym filtrze to 100% od mieszanki .Wczoraj odpaliłem moto poszedłem się ubrać gdy wróciłem dodałem ociupinke gazu motorek sie sdusił i zgasł ,odkręcam świece no i smoła wkręciłem inną zapalił od kopa.panowie czy 1 do 5 to zabogato? Moze to olej nie przepalony? Jeśli dobrze pamiętam to w KX lało się 1:35? Tak więc to nie to :P A jak Gofer pytał, kopci dużo czy normalnie? Na jaki kolor? Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi