gromysz83 Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 Witam, tak jak w temacie mam pytanie co jest z tymi króćcami ssącymi mam XR 600 i kupiłem juz drugi króciec NOWY! który tani nie jest tym bardziej ze moge go na drugi dzien zmieniac... a wiec bez zartów mam pytanie do was co jest z tymi króćcami albo co ja źle robie gdyż znów mi pekł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qadrat Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 Oryginalny czy zamiennik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromysz83 Posted October 21, 2018 Author Share Posted October 21, 2018 Oryginalny zreszta nie wiem gdzie zamiennik mozna dorwać :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limo Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Może jakiś stary leżak i guma już twarda. Jak masz paragon to reklamuj. Quote Why... So... Serious Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromysz83 Posted October 21, 2018 Author Share Posted October 21, 2018 Tylko pekniecie jest w miejscu gdzie materiał jest kruchy mozna go pobić jest to przy wejsciu do cylindra gdzie jest przykrecona śrubka dodam ze peka to tak samo jak w innych króćcach które miałem jakbym nierówno przykrecał śróbke ale na poczatku wszystkie 3 lekko dokreciłem i troche pozniej mocniej ale z czuciem i nadal to sie działo próbowałem tez dać podkładki sprężynujące ale nic to nie dało mam też wrażenie jakby powierzchnia cylindra mogła być nie równa gdzie przylega króciec ale nie wiem jak to mogło być możliwe raczej jak ktoś moze kiedyś przegrzał silnik to by sie aż tak nie odkształcił cylek ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts