Basiak Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Hej, może ktoś z Was udzieli mi porady.Kupiłam używany skórzany kombinezon. Wszystko pięknie i cudownie oprócz połamanego protektora na łokciu. Nawet nie wiem czy można to nazwać protektorem... cienki kruszący się plastik wszyty w skórę (nie wsadzony w kieszeń tylko przyszyty do skóry). Czy jest ktoś kto zajmuje się przeróbkami w skórze? kto ładnie by mi odpruł ten plastik i wszył nowe protektory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 AFAIR w wawie masz jakieś zakłady kaletnicze, skorzystaj z wyszukiwarkijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Sprawdź na FB: Lidka SzyjeZadzwoń, dogadaj się i zrobi to mega fajnie :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basiak Opublikowano 1 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Dziękuję za porady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Szukaj Robert Ozon albo Moto Hans. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi