TyLuH Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Czolem Panowie,pewien czas temu skonczylo mi sie lewe oko w Kawie. Generalnie w pradach jestem raczej kiepski wiec postanowilem dopytac. Ksenon byl zalozony juz przez poprzedniego wlasciciela(ponizej foty) wiem ze samej zarowki nie jestem w stanie wyciagnac, element jest nierozlaczny. Jakim sposobem moge wymienic ową zarowke? Na cos zwrocic uwage? Zakladam ze dla czesci z Was to temat banal, dla mnie nie. Chce to zrobic niebawem-blokuje mi przeglad tech ;) najchetniej to rozcialbym tasme izolacyjna i moze wtedy zrobiloby mi sie jasniej. Bede wdzieczny - pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Dokładnie, zdejmij izolację, może tam jest schowana wtyczka. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyLuH Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Dokładnie, zdejmij izolację, może tam jest schowana wtyczka.Tak zrobilem Limo, dzieki. Ustalilem typ zarowki - chinczyk ;) nowa sztuka dostepna only na allegro, nie znalazlem podonych typow markowych, obawiam sie jakosci ale chyba nie mam wyboru. Moze z czasem wroce do prawidlowego oswietlenia - poprzedni wlasciciel je wsadzil i zyly 6 lat wiec jestem pod wrazeniem srednio w roku robie ok 10tys. Jak zrobie oswietlenie i przeglad wpadne na szybkie ploty Limo. Pzdr pzdr tymoniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Haha wpadaj wpadaj, chętnie zobaczę jak to świeci :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Tylko w tych chinskich xenonach to częściej przetwornice siadają. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyLuH Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Tylko w tych chinskich xenonach to częściej przetwornice siadają.6 lat wytrzymala to zakladam ze kolejne 20scia dźwignie :) ksenon moze sie przepalac stopniowo? pamietam ze oko stopniowo lekko zmienialo oddcien(to norma) czasem sie zapalalo pozniej, potem juz w ogole. Jak wymienie i nie zapali bede szukal przyczyny w przetwornicy. pzdr tymoniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyLuH Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Oczy świecą, ale jakość proporcjonalna do ceny.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi