mateuszplex Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Witam, kupiłem w marcu Rometa WS 50 i po zrobieniu 300 km musiałem wyregulować sprzęgło, a teraz po 650 km rozsypały się łożyska w przednim kole, dzisiaj wrócił z serwisu był na gwarancji, ale pewnie za jakiś czas znów coś sie stanie i nie wiem czy póki gwarancja to go naprawiać czy sprzedać póki jest dobry. Jak radzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Niemożliwe. Romety się nie psują. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszplex Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Niemożliwe. Romety się nie psują.No niestety mój sie psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 To nie są poważne awarie więc technicznie się nie zepsuł. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszplex Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 To nie są poważne awarie więc technicznie się nie zepsuł.Czyli taka awaria poważna to jak by coś było z silnikiem albo nie wiem zawory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Coś w tym stylu. To co opisałeś to zwykłe rzeczy eksploatacyjne. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszplex Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Coś w tym stylu. To co opisałeś to zwykłe rzeczy eksploatacyjne.Mam nadzieje, ze więcej się już nic tak szybko nie zużyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 A to już inna para kaloszy bo chińszczyzna ma to do siebie że podzespoły są gównianej jakości i szybko padają, jak na przykład te łożyska. Ale jak wymienisz na porządne to będziesz miał spokój. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Mój rekord Rometem chińskim to 570km dziennie i jak wyeliminujesz choroby wieku dziecięcego to bez stresu zrobisz takim 200 motogodzin miesięcznie, sam przelicz.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Coś w tym stylu. To co opisałeś to zwykłe rzeczy eksploatacyjne.Hmmm.. po 650 wymiana lożysk. To na jaką eksploatację są przewidziane te sprzęty - na stanie w garażu? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi