loko Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Sprzedam moja Yamahę. Motocykl bardzo zadbany i doinwestowany. W zaszłym sezonie wymienione filtry (org) świece irydowe. Wszystkie płyny bel ray. http://allegro.pl/yamaha-r6-yzf-600-i7292067879.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 nie żebym chciał kupić ale te opony- Nowe opony Michelin PILOT PAWER to chyba się ciut inaczej pisze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 pałer Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Zmieniłem na nowe opony :biggrin: Fakt mój błąd Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi