Songo Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Kupiona Astra G kombi. http://allegro.pl/show_item.php?item=7306304261#thumb/5 Diagnosta powiedział że już dawno takiej astry nie widział, do zrobienia jedynie lewy przedni sworzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Mam takie urządzenie z 2003.Profilaktycznie zajrzyj pod zbiornik płynu wyrównawczego jak wygląda tam blacha.Drugi punkt do weryfikacji to górne gniazda tylnych sprężyn w podłużnicach.Jak masz chwile czasu i cierpliwość to zdejmij plastikowe listwy na progach i obejrzyj co tam się dzieje. Będziesz musiał pewnie dokupić potem plastikowe spinki do zamontowania (5-7 zł/szt) bo pękają przy demontażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Nie wiem co wy chcecie od takiej Astry - dobrze wygladajacy samochod z wystarczajaca moca zeby przejechac z jednego miejsca do drugiego i w dodatku troche bagazu ze soba zabrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 No dobra tak w temacie, co powiecie o Golfie 4 ? Czasami kosztują kolo 8 - 10 tys za 15 latka ..warto tyle placic za gofra ? Mialem brac dzisiaj jednego z 2002 za 7 , ale mi uciekl , mimo umowy ze biore na 100%...moze to dobry znak ? z tym ze raczej hatback a nie kombi. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 No dobra tak w temacie, co powiecie o Golfie 4 ? Czasami kosztują kolo 8 - 10 tys za 15 latka ..warto tyle placic za gofra ? Mialem brac dzisiaj jednego z 2002 za 7 , ale mi uciekl , mimo umowy ze biore na 100%...moze to dobry znak ? z tym ze raczej hatback a nie kombi.Jak nie ma rudzielca i silnik inny niż 1,4 to ino brać:D A czy kombi czy hatchback to już zależy do czego potrzebujesz, ja brałbym kombi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 z golfów można się śmiać, ale prawda taka że do VI gen. wybierając proste silniki i bezwypadkowe modele ma się bezproblemową furę.Wysokie ceny z dupy się nie biorą, a ładne golfy, passaty itd w normalnych pieniądzach idą jak ciepłe bułki nie ważne czy 10 czy 20 letnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklista15 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Moze być ciężko ale może dorzuć klocka i polecam Ci focusa MKII w kombi 1.6hdi ten samochód jest nie tyle co niezawodny, ale również ładny i pali od 5,5 na trasie do 6,5 w mieście więc to jest naprawdę dobry wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi