mateuszplex Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Witam, mam taki problem, jechałem dzisiaj na 4 biegu normalnie i skręcałem na skrzyżowaniu i chciałem zmienić bieg z 4 na 3 i bardzo ciężko wszedł (wiadomo, ze używałem sprzęgła) potem jak chciałem sie zatrzymać to chciałem zredukować na luz i nie dało się do 2 doszło i koniec, a nie chciałem na siłę pchać i jak dojechałem do domu, myślałem ze może odkręciło się śmigiełko od biegów, ale jest okej i nie wiem, czy jutro dzwonić do sklepu bo motorek jest na gwarancji, czy może zadzwonić do mechanika jest u nas w okolicy dobry serwis mobilny, który zabiera motorki i naprawia, bo jak znam życie sklep będzie go z 2 tygodnie trzymać albo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Jak masz gwarancję to rozwiązanie jest proste. Nie wiem skąd pomysły na oddawanie sprzętu na gwarancji poza serwis. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszplex Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Jak masz gwarancję to rozwiązanie jest proste. Nie wiem skąd pomysły na oddawanie sprzętu na gwarancji poza serwis.Ok, a może jesteś w stanie mniej więcej z doświadczenia powiedzieć czy to coś poważnego? Przejechałem nim 200 km i już awaria skrzyni nie za ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Wróżenie z fusów. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Dawaj na gwarancje jeśli taką masz. Te motki przychodzą z Chin w kartonach i ich sprawność zależy od gościa, który je tu składał. Jedno z moich motek, Romet ADV 125 był składany u Pingwina w Legnicy i przyznam, że czoła chylę bo od 2 lat nie mam się do czego przyczepić. Osobiście podejrzewam stan i jakość oleju. Ale nie martw się, że to chinol. Nie wiem czy jeszcze, ale chyba małe pojemności jako ostatnia Gilera rzeźbiła w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszplex Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Dawaj na gwarancje jeśli taką masz. Te motki przychodzą z Chin w kartonach i ich sprawność zależy od gościa, który je tu składał. Jedno z moich motek, Romet ADV 125 był składany u Pingwina w Legnicy i przyznam, że czoła chylę bo od 2 lat nie mam się do czego przyczepić. Osobiście podejrzewam stan i jakość oleju. Ale nie martw się, że to chinol. Nie wiem czy jeszcze, ale chyba małe pojemności jako ostatnia Gilera rzeźbiła w Europie.No nic jutro zadzwonię do sklepu i niech przyjadą po niego. Mam nadzieje, ze już się nie zepsuje nic w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Nic się nie martw. Chinole to sprzęty, które naprawiasz po gwarancji w cenie zgrzewki browca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 To nie skrzynia, sprzeglo nie rozlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszplex Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Do motorka przyjechał facet ze sklepu, przejechał się i faktycznie coś było nie tak z biegami, zabrał motorek i tego samego dnia do mnie dzwoni, ze motorek jest do odebrania i wystarczyło wyregulować sprzęgło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi