GrIsHaCkH Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Taaak, też już wróciłem.Wyjazd udany.Wyszarpaliśmy fajne ciuchy za stosunkowo niedużą kasę, odnowiliśmy kontakty, spotkaliśmy 4umowiczów.Minimalny niedosyt pozostał bo nie załatwiłem wszystkiego co chciałem, ale generalnie 1szy motobazar w Cracku oceniam pozytywnie.W listopadzie zapewne się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Strasznie żałuję, że mi sie nie udało przybyć :crossy: No ale ce la vie czy cuś :banghead: A ten lisopadowy termin to tez w KRK czy gdzies indziej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 A ten lisopadowy termin to tez w KRK czy gdzies indziej ?? Tak. 21 listopada tj. niedziela, KRK, pl. Ibramowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Czolem! Bylem, zobaczylem, nic nie kupilem, wrocilem :banghead:.Bylo super :P.Serdeczne dzieki dla Mariana za czuwanie nad studentem na defektujacej Eci :crossy:.Fajnie bylo znowu Was zobaczyc :crossy:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 niestety nie udało mi sie dotrzeć - sprawy rodzinne - ale myśle ze w listopadzie zawitam :P w sumie to bedzie 1-sze spotkanie z ludzmi z forum - myśle że będzie ciekawie poznać elite tegoż forum :crossy: :banghead: pozdro. ŚWIR :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 a co bylo ? bo ja juz pojechalem to co zamiast baku mialo 2 butle ? tak, mniejwiecej o tego chodzi a tamci podeszli do nas z ciekawą propozycjią... i skorzystaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Motobazar dosyć mały, i tak nie mieliśmy zamiaru niczego kupować... Ważne że udało się spotkać z tyloma forumowiczami nie tylko z Krakowa, stoisko Rozia było chyba najbardziej oblegane :banghead:. SZkoda że nie zostaliśmy do końca na palenie gumy i inne figle, ale we Free też było wesoło - właśnie wróciliśmy, mam nadzieję że wszyscy szczęśliwie trafili do domów :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Motobazar dosyć mały' date=' i tak nie mieliśmy zamiaru niczego kupować... Ważne że udało się spotkać z tyloma forumowiczami nie tylko z Krakowa, stoisko Rozia było chyba najbardziej oblegane :). SZkoda że nie zostaliśmy do końca na palenie gumy i inne figle, ale we Free też było wesoło - właśnie wróciliśmy, mam nadzieję że wszyscy szcNo ja werzęśliwie trafili do domów :twisted:[/quote'] No ja wróciałem i nie narzekam... na swoje wyszedłem po bezarze choć mogło być lepiej a i popis smarzenia lacza dałem :twisted: jutrzejszy poranek do najmilszych raczej zaliczyć sie nie da:/ ale co tam.... raz się zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 zapilem i nie dotarlem :/ ciesze sie ze bylo fajniemam nadzieje rozio ze dobrze pochandlowales-mzoe nastempnym razempozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Ja już w Myślenicach :D Co prawda jeszcze nie w domku, ale placki weselne skutecznie rekompensuja niezbyt duży brak wygód :mrgreen: Bazar był fajny, choć prawdę powiedziawszy jakoś taki mały mi się wydał :? Ale za to przy stoisku Rozia to dopiero się działo :) Ale Rozio i Maciach mają po duuuuużym minusie za końcówkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Byłem i widziałem kilku 4umowiczów - serdeczne pozdrowienia - stanowisko #12 było oblegane i Rozio spisał sie jak cza! najfajniej że możnma było zobaczyć kilka gąb, których dotąd sie nie widziało na oczy, a o ktorych czlowioek wiele wie z 4um Najszybciej poznałem Zbyha - nie wiem dlaczego :) Niestety, nie mogłem zbyt długo pogadać z chłopakami ponieważ troszke czas mnie i moich znajomych pilił, ale... kto nie był niech żałuje Co do motobajzla - cóż - pojechałem z wielkimi nadziejami, ze cuś sobie kupie do grata i.... nic z tegoani glupiego kierunkowskazu.....Za małe toto i z tego co rozmawiałem ze sprzedawcami to niewielu z nich wróci za miesiąc do Grody Kraka... Wielu sobie odpuści i będzie raczej wpadało na większe imprezy - typu Katowice Wa-wa, Łódź... A najśmieszniej było spotkać Norbiego - ja spotkałem go na gdy wychodziłem w "targów" - był w oczojebnej kamizeli forumowej i prezentował sie jak cza! Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich których dziś potkałem i dla tych których spotkac nie było mi dane!3mta sie tak jak dziś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 a tamci podeszli do nas z ciekawą propozycjią... i skorzystaliśmyale JAKA gadaj :mrgreen: Niestety' date=' nie mogłem zbyt długo pogadać z chłopakami ponieważ troszke czas mnie i moich znajomych pilił[/quote']no wlasnie, ja Cie nie widzialem, to musiales serio szybko uciec, chyba ze nie poznalem tylko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 Hej. Nastepny motobajzel tez stanowisko 12 wystawiamy z Roziem moze ktoś chce sie dołączyc? :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 Co do nastepnego bajzelku to mamy juz kąplecik sprzedajacych na 12stce :mrgreen: ale przyjmiemy graty w komis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 no to szkoda, ale trudno, moze innym razem sie dolacze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi