Wyatt Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 A może wypadzik zimą? Namiocik na motorek i wio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 No, no, podobno zima ma być bardzo ciepła a w styczniu +20 stopni. Chyba sezon dędzie cały rok. ;) Jeśli tak będzie naprawdę to coś wymyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 ja to moge sie pisac , o ile nie za daleko i nie za duzo sniegu :| Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny płaszcz Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 Ja tez sie pisze ale mam wolny rydwan 85 przelotowa, rękawice snowboardowe i mozna jechac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 17 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 Trzeba by jechać bocznymi drogami żeby nie było za łatwo ;)no i bezpieczniej... bo po co być przejechanym przez TIRa.A tak to spokojnie, przez zaspy. Nie chodzi, żeby naklepać niewiadomo ile km dziennie.Jak się człowiek zmęczy to jakieś ognisko rozpali, namiot rozbije, % i zastanowi się jak k...stąd wyjechać rano ;) PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 29 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 Czarny Płaszczu ;) - Twój rydwan w zupełności wystarczy. Wątpię, żebym miał ochotę przy zimowej temperaturze jechać szybciej. Na razie temat rozumiem że ucichł bo jeszcze za ciepło ;) PozdrawiamWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 eeej jak ktos z forum z niedalekich moich okolic bedzie jechal to i ja chetnie pojade :buttrock: poza tym, mozna nie czekac na pierwszy snieg nawet :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Ja jestem z okolic Zielonej Góry - to jak rzut beretem :P Moze tak "sylwestra" na motorach? Zamiast sztucznych ogni i petard to postrzelac z wydechu :buttrock: i poswiecic iskrami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Szkoda, ze nie z okolicy Wawy ... z checia pisalbym sie na cos takiego :roll: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi