Limo Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Na pewno nie bo wtedy byłby poobijany i Kumpel nawet nie wziąłby go pod uwagę. Po prostu właściciel rzucił drugi kluczyk w kąt i nie może teraz znaleźć, typowe dla angoli. Edytowane 15 Lutego 2018 przez Limo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Na pewno nie bo wtedy byłby poobijany i Kumpel nawet nie wziąłby go pod uwagę.Konkretnie to ten egzemplarz :). Blisko mam do niego. Nie ma kluczyka drugiego, bo.... jakieś przejścia zapewne były.https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=249962058&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=24400&makeModelVariant1.modelDescription=Tiger+800&pageNumber=1&scopeId=MB&searchId=f632faaa-0810-4cdf-38ae-7984b009165dz przeglądów angielskich na ichniej stronce rejestrującej pojazdy wszystko cacy się zgadza z przebiegiem Jak smieszne piniondze to ja bym brał bo w uk od cholery takich ogłoszen jest.Takie śmieszne pieniądze to nie są dla mnie. 20 kzł przeznaczam. Tu trochę więcej wychodzi, ale może coś zmięknie sprzedawca. Potem trzeba szybko sprzedać GSR i kredyt spłacić chwilowy :) i w drogę w Bieszczady , na Mazury puki siły są :) Edytowane 15 Lutego 2018 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Coca Cola najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Kupuj! Życie ucieka a i Bieszczady z roku na rok coraz bardziej zabudowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Kupuj! Życie ucieka a i Bieszczady z roku na rok coraz bardziej zabudowane.Dokładnie. Nie byłem :( . Musowo objeździć szczególnie po obejrzeniu filmu Wataha chęć wzięła ;) .Cały czas tylko targa dylemat, bo mam dwie sztuki sensownych motocykli obczajone.Czy Yamaha TDM 900 czy Triumph 800.Pierwsza TDM w wersji BLACK dla mnie brzydka jak noc listopadowa ;), ale też pięknie utrzymana rocznik 2011/12 z małym przebiegiem udokumentowanym i większymi możliwościami serwisowania, po prostu chyba tańszy serwis i może mniej zawodny sprzęt, bo przecież japoński :)Drugi Tiger 800 konstrukcja nowocześniejsza, jakby ładniejszy, trochę szpanerski ;) chyba praktyczniejszy, może minimalnie szybszy od TDM. Ceny bardzo podobne, może TDM 5-10 procent taniej tyle, że to już prawie ćwierćwieczny model !! :) Edytowane 17 Lutego 2018 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Brałbym Triumpha. Bardziej uniwersalny od Yamahy i taki bardziej na czasie. Jak mawiał Pawlak - Yamaha to już przeżytek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Wiem, że zakup Tigera wydaje się właściwszy. Boję się tylko ewentualnych problemów serwisowych. Nie ma u siebie na wsi nikogo kto się na tych wynalazkach ;) zna serwisowo. Serwis firmowy Yamahy za to mam nawet sensowny. Te 3 gary też ....... jak to w praktyce pracuje. Twin to twin wiadoma prosta rzecz, ale staroć ;) Kupić moto za duże pieniądze który modelowo ma już prawie 25 lat :D ?Pogadał bym chętnie z Kimś kto jeździł Tigerem i TDM. Piwo postawił :) Edytowane 18 Lutego 2018 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi