Kuskus Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 z tymi 200km/h to było odnosnie tego programu ;) nie rzeczywistosci i realnych osiągów Mz ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 http://www.etz150.webpark.pl/ - pierwszy program od góry Ciesze sie ze ktos korzysta z mojej stronki Nie ma czasu zeby ja dokonczyc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 zeby uzyskac predkosc musisz miec moc ktora wprawi motocykl w taką predkosc odpowiednia wage motocykla mamy do dyspozycji 15KM wiec nie nawojujemy zbyt duzo !! tyle dzisaj maja co niektore nowsze motorowery (są lzejsze ) i jakos 200 nie lecą tylko max 140!! jesli leciały by 200 silnik został by przeciorzony co do pewnych obrotow to niewiem czy uwzgledniliscie przeozenie sprzegła !! Chyba nie do końca zrozumiałeś pytanie - gość pytał nie o to, czy może dzieki zebatkom wytargać z MZ większą Vmax, tylko jaka zebatke założyc, żeby moto miało lepszego kopa i "szło na gume" ;) A na marginesie - jasne, co do tego masz racje, na większych zebatkach moto po prostu nie ma wystarczajacej mocy, żeby kręcić wystarczająco do wrzucenia wyzszego biegu i później efetywnego przyspieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 zeby uzyskac predkosc musisz miec moc ktora wprawi motocykl w taką predkosc odpowiednia wage motocykla mamy do dyspozycji 15KM wiec nie nawojujemy zbyt duzo !! tyle dzisaj maja co niektore nowsze motorowery (są lzejsze ) i jakos 200 nie lecą tylko max 140!! jesli leciały by 200 silnik został by przeciorzony co do pewnych obrotow to niewiem czy uwzgledniliscie przeozenie sprzegła !! pozatym przy osiognieciu 8000obr/min silnik mz zostaje mocno nadszarpniety istnieje mozliwosc zatarcia !! zresztą ja tak uwazam i to jest tylko moje zdanie wzor uwzglednia wszystkie przelozenia lacznie ze srednicom tylnego kola, jesli chodzi o prace silnika MZ ze zmniejszonom zebatkom to sa wylacznie pozytywne objawy-silnik jest mniej obciazony, mniej sie grzeje, lepiej dopala mieszanke i mniej pali, jutro jade na z aparatem w teren i postaram sie udokumetowac pare spraw, wueska: nik ci nie wmawia ze tgadasz glupoty ale poprostu zle nas zrozumiales Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi