kumpel kalamitki Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Dobra mówię sobie, dojrzałem do zmiany, decyzja podjęta. Chcę pojeździć trochę dalej od domu, a i po mieście czasem dać radę czy przecisnąć się przez Warszawę. poza tym mimo, że lubię swoje Suzi to jednak potrzebuje coś do jazdy bardziej odprężającego w jeździe, bez ciśnienia na kręcenie i patrzenie na obrotomierz przy 140 km/h , że już pod 8000 obr/min kręci, a ja już walczę z wiatrem ;)Co myślicie o takiej zamianie. Jakieś porady, będę wdzięczny. Rozglądam się za TDM 900 z lat 2008-2012. Niestety wybór używanych dramatycznie skromny :(Plan jest, ale czy uda się zrealizować ? Alternatywnie jakiś Triumph, jakiś to może Tiger 1050 ale to chyba bestia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Koledzy może ktoś pamięta, może ktoś jeździ TDM 900 powyżej 2008 roku.Interesuje mnie na ile obrotów na 6 biegu kręci silnik przy stałej prędkości 140km/h ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 To powinno załatwić oba dylematy kupna turystyka i enduro za jednym zamachem!! http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/182989-znajomy-ma-trampka-do-sprzedania/?do=findComment&comment=2376891 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Mam 4TX, czyli 850 i powiem, że ochrona przed wiatrem standardowo taka sobie. Szybę turystyczną warto sobie sprawić. Za to po przejechaniu tych 200km nadal nie odczuwa się śladów zmęczenia. Ja ze swojej jestem bardzo zadowolony. Jak chcesz konkretów to wejdźna TDM Zone Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 To powinno załatwić oba dylematy kupna turystyka i enduro za jednym zamachem!! http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/182989-znajomy-ma-trampka-do-sprzedania/?do=findComment&comment=2376891Zakup eduro lekkiego do jazd po lesie i do sklepu po piwo na skrót to jedna jedność :) a zmian Suzuki na Turystyczny sprzęt to oddzielny temat i 5 tys zł do dołożenia do SuzukiMam na oku w zbliżonym budżecie Yamahę TDM 900 z 2010 roku oraz Tigera 800 z 2010. Oba ładnie zachowane. Wolał bym Tigera, bo wydaje się ciekawszy, ale Yamaha praktyczniejsza z racji dostępu do serwisu.Ogólnie podaż ładnych motocykli bardzo skąpa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grupszy Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany tematem to TDM900 swego czasu był w Gdańsku w wypożyczalni. Motorek bardzo przyjemny, wygodny, dobrze się prowadzi i jest nudny. To są moje odczucia po przejechaniu się około 1800km w cztery dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Dzięki, za wrażenia. Co nie nudne według Ciebie i wygodne . Siermiężny torchę Suzuki V-Strom 650 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi