Croug Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Może od początku. Jakoś tak sobie kiedyś jeździłem, przełączyłem światła na "długie" bo robiło się ciemnawo, patrze a z przodu nic się nie świeci. Zatrzymuje się, z tyłu świeci mocniej po przełączeniu na długie a z przodu nic. Przełączyłem z powrotem na krótkie świeci przód i tył. Wie ktoś może czemu tak się dzieje? Trochę jest to uciążliwe zwłaszcza jak wracasz z pól po 21 i jest ciemno w kij. Cytuj http://imgur.com/og2ejjF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Pomylone kable bądź zwarcie w przełączniku. W końcu swoje lata już ma;) Wysłane z mojego Cat'a S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croug Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Pomylone kable bądź zwarcie w przełączniku. W końcu swoje lata już ma;) Wysłane z mojego Cat'a S60 przy użyciu TapatalkaOkazało się że kable przy lampie z przodu były źle podłączone. Jutro odpalę dzikusa i zobaczę czy rzeczywiście to podziałało. A kable sprawdzałem tym samym schematem już ze 3 razy wcześniej i było dobrze. Cytuj http://imgur.com/og2ejjF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ta instalacja jest dziecinnie prosta więc na spokojnie da się wszystko sprawdzić, multimetrem, lub nawet zwykła kontrolką zrobioną z żarówki i dwóch kabli. Wysłane z mojego Cat'a S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 pamiętaj tylko że tam nie ma regulatora napięcia i jazda z np spaloną przednią żarówką zaraz powoduje spalenie tylniej -zbyt słąbo obciążona prądnica generuje za wysokie napięcie :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Okazało się że kable przy lampie z przodu były źle podłączone. Jutro odpalę dzikusa i zobaczę czy rzeczywiście to podziałało. A kable sprawdzałem tym samym schematem już ze 3 razy wcześniej i było dobrze.Sprawdzałeś i było dobrze a teraz nie jest ??? to ktoś co pozamieniał przewody ??a może po prostu włókno w żarówce od długich jest spalone ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masselo Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zacznij od sprawdzenia żarowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi