Valdo Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 WitamSzukam chętnego na wyjazd na wschód. Myśle o Azerbejdżanie może Iran ,Rosja itp. Termin dowolny -maj czerwiec. czas dowolny ale myślę 2-3 tygodnie. Mogę sie dopasować do chętnego z terminami i trasą. Mam 50+, duże doświadczenie motocyklowe. Noclegi w namiocie jeśli nie ma wyboru. PozdrawiamValdomail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDElk Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Wysłałem Tobie maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbe Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 a co na propozycję Turcja - Gruzja - Armenia - Rosja -Ukraina ? wrzesień - max 21 dni? Mam 40+, doświadczenie nieduże ale ''parcie '' na turystykę motocyklową ogromne :) Noclegi - mi pasują . Głównie hostele , itd. ....awaryjnie namiot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdo Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 tbe,prosze napisz na priv: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbe Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 mail poszedł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_Palma Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Panowie, dograliscie te wyprawę? Chciałbym pojechać dookoła Morza Kaspijskiego, najchętniej start w kierunku Turcji i powrót przez Rosję i Białoruś. Ale mam wolny czas w kwietniu od 5 do 27. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taran Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Panowie, dograliscie te wyprawę? Chciałbym pojechać dookoła Morza Kaspijskiego, najchętniej start w kierunku Turcji i powrót przez Rosję i Białoruś. Ale mam wolny czas w kwietniu od 5 do 27. Co wy na to?Nie wiem jak panowie, ale mnie kierunek i termin się podoba. Cytuj http://allriders.pl/forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbe Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Wstępnie planujemy wyjazd pod koniec sierpnia 31ego i powrót 21/22.09 . Europa - przelotowo . Następnie Turcja ( jezioro wan i gora Ararat; Gruzja , Armenia ,znowu Gruzja - bo inaczej się nie da , Rosja - może Dagestan , i powrót przez Ukrainę w okolicach Charkowa. Plan był wracać przez Krym ale nas nie wpuszczą na Ukrainę z tej strony. Spanie w hostelach czy hotelikach , raczej rzadziej w namiocie. Wyjazd stanowczo nie wyścigowy ! nastawieni na zwiedzanie, poznawanie... Trochę jazdy po szutrach ( w Gruzji inaczej się nie da :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Trochę jazdy po szutrach ( w Gruzji inaczej się nie da :) ) Da się, da się :)Praktycznie całą Gruzję przejedziesz asfaltowymi (czasem bardzo dobrymi) drogami. Są też takie z bardzo zniszczonym asfaltem, a w zasadzie jego resztkami. Więcej szutrów i offu znajdziesz na całkiem bocznych drogach lub na dojeździe do bardzo "egzotycznych" miejsc jak Użguli, czy Omalo. Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbe Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 ...mam na myśli , że jeżeli chcesz zobaczyć coś bardziej ciekawego w Gruzji to musisz zjechać z ''drogi''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_Palma Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Super plan.....ale wrzesień:) Czy ktoś rozważalby wyprawę po 5 kwietnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbe Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 sorry ... ale nie mogłem inaczej :) .: wrzesień jest po 5 kwietnia :) trochę wesoło musi być .... bez urazy ...Tak poważnie , w kwietniu , maju , czerwcu w Gruzji jest dużo bardziej deszczowo niż np. we wrześniu. Poza tym w Armenii wrzesień jest bardzo odpowiedni na takie wyprawy. Ciepło ... ale nie za gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Wstępnie planujemy wyjazd pod koniec sierpnia 31ego i powrót 21/22.09 . Europa - przelotowo . Następnie Turcja ( jezioro wan i gora Ararat; Gruzja , Armenia ,znowu Gruzja - bo inaczej się nie da , Rosja - może Dagestan , i powrót przez Ukrainę w okolicach Charkowa. Plan był wracać przez Krym ale nas nie wpuszczą na Ukrainę z tej strony. Spanie w hostelach czy hotelikach , raczej rzadziej w namiocie. Wyjazd stanowczo nie wyścigowy ! nastawieni na zwiedzanie, poznawanie... Trochę jazdy po szutrach ( w Gruzji inaczej się nie da :) ) tbe rozumiem, że termin to Wrzesień a powiedz mi w ilu jedziecie jeśli wolno spytać i czy dużo tych szutrów będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbe Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 tbe rozumiem, że termin to Wrzesień a powiedz mi w ilu jedziecie jeśli wolno spytać i czy dużo tych szutrów będzie?jest nas dwóch. Nastawieni jesteśmy na zwiedzanie nie szaleństwa w terenie :) wiek i umiejętności może na to nie pozwalają. Chcemy trochę pozwiedzać . Tak jak to robi pewien Bułgar - Pavlin czy jakoś tam ,mieszkający w Niemczech . Wejdź na tę stronę i pooglądaj jego wyprawy https://www.youtube.com/channel/UC0NfCCms5KosfsdbYQunFEQ ... warto. To mi sie podoba i w ten sposób chcialbym pozwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adacho290 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Valdo... wysłałem ci maila. daj znać czy temat aktualny i czy jest już jakiś dokładniejszy zarys wyprawy, termin, itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi