Piteros1 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 witambraklo iskry po wstepnych pomiarach wychodzi na stator, po ustawieniu multimetru na prad staly i podlaczeniu peak voltage adapter ze statora wychodzi maks 30v a powinno 50v , czyli stator do wymiany czy cos pominelem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Stały? Raczej zmienny. Skąd masz Peak Voltage Adapter, poważnie pytam. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Mogłeś pominąć na przykład wymianę świecy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Stały? Raczej zmienny. Skąd masz Peak Voltage Adapter, poważnie pytam.zmienny to wychodzi z gniazdka tak mi sie wydaje, a adator znalazlem na necie schemat i dalem kabelki itp do elektryka i mi zrobil za flache Mogłeś pominąć na przykład wymianę świecy.nie no bez przesady zmienialem :P ale jak ma swieca latac jak juz na poczatki cos sie nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 jakby co to mam cewke na sprzedanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi